ali kakvo tijelo ima!

Ronaldova Georgina u badiću pokazala rezultate svakodnevnog boravka u teretani, za njih dvoje nema ništa labavo!

Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 11 Georgina Rodriguez - 8 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 13 Georgina Rodriguez - 14 Georgina Rodriguez - 9 Georgina Rodriguez - 12 Georgina Rodriguez - 10 Georgina Rodriguez - 7 +20 Georgina Rodriguez - 5 Galerija

Georgina Rodriguez pokazala je svoju fantastičnu figuru u kupaćem kostimu s cirkonima, a društvo joj je na plaži u Abu Dhabiju pravio njezin partner i nogometaš Cristiano Ronaldo.

Georgina Rodriguez svojom je figurom mnoge natjerala na razmišljanje o kretanju u teretanu na posljednjim objavama s plaže.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Georgina naljutila obožavatelje novim outfitom, ovako komentiraju ono čime se pohvalila: "Možeš djevojku odvesti iz sela, ali selo iz djevojke ne možeš"

U vrućem Abu Dhabiju Georgina se fotografirala na ležaljci te dok je izlazila iz mora, a nosila je crne kupaće gaćice i gornji dio kupaćeg koji je po sebi imao crvene cirkone. Kosu je splela u pletenice, a zabilježila je i fotografiju svoga partnera Cristiana Ronalda koji je sjedio na ležaljci i također pokazao isklesani torzo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Za svoju figuru Georgina vjerno radi u teretani, a nerijetko se na društvenim mrežama pohvali i videozapisima dok vježba.

Sviđa li vam se kupaći Georgine?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina u teretani ponosno istaknula omiljeni adut, a na treningu je imala i baš posebno društvo

Georgina i Ronaldo u vezi su od 2016. godine. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njihova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prije dvije godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 2 Zdravko i Una Čolić Una Čolić - 1 Una Čolić - 3 +26 Una Čolić - 2 Celebrity Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Alessandra Ambrosio - 3 Alessandra Ambrosio - 5 Alessandra Ambrosio - 2 Alessandra Ambrosio - 1 +25 Alessandra Ambrosio - 4 Celebrity Zanosna brineta iznenadila je objavom sa kćeri koja izgleda kao njezina dvojnica, uživale su na havajskoj plaži!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene