"Georgina će se uzrujati"

Fotka Ronalda i Georgine osvanula je u medijima, ali s ogromnom razlikom od originala, vidite li što su joj učinili?

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo s obitelji Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 1 +21 Georgina Rodriguez - 3 Galerija

Georgina Rodriguez često s pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je njezin partner Cristiano Ronaldo podijelo obiteljsku fotografiju, ali su je iranske novine odlučile fotošopirati.

Luksuzni život, skupi automobili, kultne torbice, fotografije u najpoznatijim markama, sve su to asocijacije koje prve padnu na um kada pomislimo na Georginu Rodriguez, inače partnericu najpopularnijeg nogometaša Cristiana Ronalda. 

Ovoga je puta lijepa Georgina pozirala s Cristianom i njihovom djecom, povodom nogometaševa 39. rođendana. 

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Ronaldova Georgina ponosno istaknula svoj omiljeni adut, a onda su pale kritike: "Možeš biti puno otmjenija bez toga"

Ronaldo je fotografiju objavio na Instagramu, a ubrzo su je prenijeli brojni mediji, uključujući i iranske novine Hamshahri, koje su odlučile su cenzurirati fotku, piše The Sun.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Iranske novine fotošopirale su njezinu stražnjicu i učinile je potpuno ravnom, a njihov potez izazvao je burne reakcije.

Fotošopiranu fotografiju pogledajte OVDJE

"Georgina će se jako uzrujati. Naporno radi kako bi postigla ovaj izgled i jako je ponosna na svoje obline.To samo pokazuje koliko je uvrnut stav prema ženama u nekim dijelovima svijeta. To je samo stražnjica", otkrio je izvor blizak paru.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Celebrity Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

Kao što je vidljivo na fotografiji, Georgina nije bila oskudno odjevena, a nakon što se s obitelji preselila u Saudijsku Arabiju, prihvatila je stroga pravila odijevanja koja moraju slijediti žene u toj zemlji.

Iako su drugačija pravila u Saudijskoj Arabiji, mislite li da je bilo potrebe za ovim potezom?

  • Razmijem zašto su to učinili.
  • Ne, osuđujem ovaj potez.

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Georgina je nedavno svoje obožavatelje naljutila očiglednom promjenom na licu, točnije usnama koje više ne izgledaju prirodno.

"Što si napravila s usnama?'', ''Usne pune botoksa'', ''Zar je i ona to morala napraviti?'', poručili su joj zbog toga.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez Zanimljivosti Pogledajte božićne poklone zbog kojih svi prigovaraju Ronaldovoj Georgini, posebno se istaknuo jedan za koji kažu da je baš pretjeran!

Georgina i Ronaldo u vezi su već nekoliko godina. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martinu, koje su njezina biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prije dvije godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 6 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 5 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 4 +22 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 3 Celebrity Prekinuo je jedan od naših najosebujnijih parova, glasine o kraju ljubavi sami su potvrdili!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene