Konačno pale i pohvale!

Lijepa Georgina zasjenila je svog Ronalda na važnom događanju, prorez na njezinu dekolteu bacio ga je skroz u drugi plan!

Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 6 Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 1 Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez i Cristiano Ronaldo Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez Georgina Rodriguez +20 Georgina Rodriguez Galerija

Georgina Rodriguez zablistala je u čipkastoj haljini s prorezom na dekolteu koju je odabrala za dodjelu nagrada Globe Soccer.

Partnerica proslavljenog nogometaša Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez javila se svojim pratiteljima iz Dubaija, gdje je pratila svog dragog na dodjeli nagrada Globe Soccer i privukla svu pažnju znatiželjnika.

29-godišnja Georgina za tu je prigodu obukla bijelu čipkastu haljinu s veliki prorezom na dekolteu s kojeg nije bilo lako skrenuti pogled.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Georgina Rodríguez (@georginagio)

"Izgledaš brutalno", "Wow", "Zaljubljena sam u ovu djevojku", "Oduzimaš nam dah", "Ljepotica", "Kako si zgodna", neki su od komplimenata koje je ovaj put dobila.

Georgina je konačno zablistala:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Inače, Georgina se u posljednje vrijeme često znala naći na udaru kritika zbog odjevnih kombinacija koje je nosila, no čini se kako je sada sve oborila s nogu.

"Molim te, nađi si osobnog stilista", "Možeš djevojku odvesti iz sela, ali selo iz djevojke ne možeš", "Stvarno jesi sretnica", "Ne sviđa mi se outfit", "Guccijeva djevojka iz snova", bili su neki komentara i kritika koje je dobila.

Pogledaji ovo Georgina Rodriguez - 1 Celebrity Ronaldova Georgina pozirala je u tradicionalnoj arapskoj nošnji pa prikupila više od 1,7 milijuna lajkova

Georgina je nedavno svoje obožavatelje naljutila i očiglednom promjenom na licu, točnije usnama koje više ne izgledaju prirodno.

'Što si napravila s usnama?'', ''Usne pune botoksa'', ''Zar je i ona to morala napraviti?'', poručili su joj zbog toga.

Georgina i Ronaldo u vezi su već nekoliko godina. Par zajedno ima kćeri Bellu Esmeraldu i Alanu Martin, koje su njegova biološka djeca, dok su nogometašu surogat-majke rodile još i blizance Evu i Matea te sina Cristiana Juniora. U travnju prošle godine nažalost su izgubili sina, koji je preminuo pri porodu.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Matija Cvek - 6 In Magazin: Matija Cvek - 5 In Magazin: Matija Cvek - 4 In Magazin: Matija Cvek - 3 +19 In Magazin: Matija Cvek - 2 inMagazin Sretno zaljubljen Matija Cvek jedva čeka dolazak prinove, a otkrio je i pokoji detalj o svojoj djevojci: ''Ona je jednostavno jednostavna, sve razumije...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević Edina Vukojević +18 Edina Vukojević i Kristijan Rahimovski Zanimljivosti Aki Rahimovski nikad nije govorio o svojoj starijoj kćeri, poznato je i zašto, a ona je na njegovu sprovodu rasplakala sve prisutne

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene