''Razlozi...''

Prekinuo je jedan od naših najosebujnijih parova, glasine o kraju ljubavi sami su potvrdili!

Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Damir Krajac / CROPIX 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 7 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 6 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 5 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 4 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 3 Mirna Škrgatić i Miran Kurspahić - 1 Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić Miran Kurspahić i Mirna Škrgatić +16 Mirna Škrgatić Galerija

Naš glumac Miran Kurspahić i njegova djevojka Mirna Škrgatić prekinuli su ljubavnu vezu, točan razlog za medije ne žele otkrivati.

Hrvatski redatelj, glumac i performer Miran Kurspahić više nije u vezi s hrvatskom kantautoricom Mirnom Škrgatić.

Story doznaje da se Mirna iselila iz stana u kojem su zajedno živjeli, a ona je te glasine i potvrdila.

"Miran i ja smo se razišli početkom godine, sporazumno, u prijateljskim odnosima. Razlozi ostaju među nama. Međusobno se iznimno cijenimo i poštujemo, kako to i dostoji nakon godina zajedničkog života", rekla je za Story.

Miran i Mirna bili su jedan od najposebnijih parova na našoj domaćoj sceni. Zbog svog osebujnog stila i imidža mnogi su ih smatrali kao nekim parom iz filma, a zajedno su bili četiri godine.

O svojoj vezi nikad nisu javno govorili, a poznato je da su surađivali i poslovno. Miran se više puta pojavio u Mirninim spotovima, a ona je radila kostimografiju za dvije njegove predstave.

Prije nje, Miran je bio u dugogodišnjoj vezi s arhitekticom Ninom Miom Čikeš, koja se samo osam mjeseci nakon njihova prekida udala za drugog.

A koji je točan razlog prekida sa sadašnjom djevojkom ostaje na nagađanje.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 4 +24 Tony Cetinski - 3 Zanimljivosti Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev - 2 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Celebrity Luce iz Kumova konačno progovorila o vezi s glazbenikom s kojim je povezuju: ''Ljubav se dogodi kad je najmanje očekujete!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene