''pratite nas i dalje!''

Cetinski se oglasio poslije snimke svog nezgodnog pada na pozornici, pokušao je objasniti što se tu zapravo dogodilo!

Tony Cetinski Tony Cetinski Screenshot 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 6 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 4 +18 Tony Cetinski - 2 Galerija

Tony Cetinski i sam se našalio na svoj račun nakon što je pao na pozornici, objasnio je što se dogodilo.

Tony Cetinski oglasio se na Instagramu nakon što je pao na pozornici u Beogradu dok je izvodio pjesmu ''Neka te odvede''.

Cetinski je objavio snimku s koncerta te se našalio na vlastiti račun, a u opisu je objasnio što se dogodilo.

"Želio sam se baciti u publiku, koreografije mi baš i ne idu. Ali zato nastavljam pjevati kao da se ništa nije dogodilo", napisao je pa dodao:

"Želite li vidjeti kako se tek pjeva i pada u Arenama pratite nas i dalje. Vidimo se na mom rođendanu u Areni Zagreb 31.05.2024."

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tony Cetinski⭐️𝕠𝕗𝕗𝕚𝕔𝕚𝕒𝕝 (@tonicetinski)

Snimka je brzo postala hit na internetu, ali i sam pjevač brzo je prihvatio šalu na svoj račun.

Tony je nedavno snimljen u šetnji Opatijom gdje je pronašao vremena za druženje s obožavateljima koji su ga zaustavili, a palo je i nekoliko selfija.

Mir je tražio nakon što se u posljednje vrijeme pričalo o otkazivanju Tonyjeva zakazanog koncertu u Sarajevu koji je trebao biti 10. veljače.

Cetinski je trebao zabavljati Sarajlije na 40. godišnjici Zimskih olimpijskih igara. Nakon najave koncerta pojavilo se određeno nezadovoljstvo građana zbog toga što bi glazbenik iz Hrvatske pjevao na tako velikoj svečanosti.

"Iako je Vlada Kantona Sarajevo, na zahtjev organizacijskog odbora za obilježavanje 40. godišnjice ZOI-a, osigurala i doznačila sredstva za koncert Tonyja Cetinskog, Gradsko vijeće je u srijedu, 24. siječnja donijelo odluku da ne prihvati pokroviteljstvo pravdajući svoju odluku zakonskim preprekama", navodi Stage Production.

Gradonačelnica Benjamina Karić prethodno je izjavila da je odluka o neprihvaćanju pokroviteljstva donesena jer je organizator koncerta registriran kao d.o.o. društvo te je iz tog razloga Gradsko vijeće donijelo takvu odluku.

Tony se o svemu oglasio putem društvenih mreža, i prije nego je stigla i službena potvrda.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić na Instagramu Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +24 Iva Šarić - 1 Celebrity Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene