Zaustavljali ga na ulici

Tony Cetinski snimljen prvi put nakon otkazivanja koncerta, njegov izraz lica govori kako se nakon svega osjeća

Tony Cetinski Tony Cetinski Goran Kovacic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 7 +19 In Magazin: Tony Cetinski Galerija

Tony Cetinski snimljen je u šetnji Opatijom gdje su ga primijetili i obožavatelji te se poželjeli fotografirati s njim.

Uslijed vijesti o otkazivanju koncerta Tonyja Cetinskog u Sarajevu, pjevač je snimljen u opuštenoju šetnji opatijskom Slatinom, a sudeći prema fotografijama raspoloženje mu nije splasnulo.

54-godišnji Tony prošetao je u ležernom izdanju, a pronašao je i vremena za druženje s obožavateljima koji su ga zaustavili, a palo je i nekoliko selfija.

Podsjetimo, ovih dana pričalo se o otkazivanju Tonyjeva zakazanog koncertu u Sarajevu koji je trebao biti 10. veljače. Cetinski je trebao zabavljati Sarajlije na 40. godišnjici Zimskih olimpijskih igara. Nakon najave koncerta pojavilo se određeno nezadovoljstvo građana zbog toga što bi glazbenik iz Hrvatske pjevao na tako velikoj svečanosti. 

"Iako je Vlada Kantona Sarajevo, na zahtjev organizacijskog odbora za obilježavanje 40. godišnjice ZOI-a, osigurala i doznačila sredstva za koncert Tonyja Cetinskog, Gradsko vijeće je u srijedu, 24. siječnja donijelo odluku da ne prihvati pokroviteljstvo pravdajući svoju odluku zakonskim preprekama", navodi Stage Production.

Pogledaji ovo Tony Cetinski i Adi Šoše - 2 Clubzone Tony Cetinski i Adi Šoše dugoočekivanim duetom osvojili obožavatelje na prvu: "Spoj vaših glasova je prava čarolija!"

Gradonačelnica Benjamina Karić prethodno je izjavila da je odluka o neprihvaćanju pokroviteljstva donesena jer je organizator koncerta registriran kao d.o.o. društvo te je iz tog razloga Gradsko vijeće donijelo takvu odluku.

Tony se o svemu oglasio putem društvenih mreža, i prije nego je stigla i službena potvrda.

"Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu!!!!!!
Nek' sam i ja to doživio. Eto da i mene netko zabrani iliti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide.

Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav! Ovim ćemo koncertom moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan , točnije 29. 1. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šošem.

Pogledaji ovo Tony Cetinski - 1 inMagazin Tony Cetinski o spektaklu koji sprema: ''Volio bih da ljudi dođu, da se zabavimo''

Tako da, eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na dio stihova: …nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi... Samo je važno da l' si čovjek ili nisi!!!" napisao je Tony u statusu koji je podijelio na svom Facebooku.

No pjevač je spreman za nove projekte. Najavio je koncert u Areni, i to za svoj rođendan, a ima i novu pjesmu i to duet s Adijem Šošem.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky - 5 Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth Elsa Pataky i Chris Hemsworth +25 Elsa Pataky - 4 Celebrity Ovom tijelu nije odolio ni njezin pet godina mlađi muž, šuškalo se da imaju problema, ali nove paparazzo fotke govore drugu priču

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju David Ricov - 2 David Ricov - 1 David Ricov - 3 David Ricov - 4 +8 David Ricov - 2 Celebrity Naš pjevač David Ricov preminuo je u 37. godini, glazbom se bavio od malih nogu i svi su ga obožavali

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene