publika pjevala umjesto njega

Cetinski pao na bini u Beogradu pa zabrinuo fanove, kolege su mu pohitale u pomoć, nezgoda je snimljena!

Tony Cetinski Tony Cetinski Bozidar Vukicevic/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tony Cetinski Tony Cetinski - 5 Tony Cetinski - 4 Tony Cetinski - 3 Tony Cetinski - 2 Tony Cetinski - 1 Tony Cetinski - 7 Tony Cetinski Tony Cetinski Tony Cetinski - 6 +19 Tony Cetinski Galerija

Tony Cetinski pao je na nastupu u Beogradu, no nastavio je koncert kao da se ništa nije dogodilo.

Naš popularni pjevač Tony Cetinski nastupao je u jednom klubu u Beogradu, a tijekom nastupa doživio je nezgodu i pao na pozornici zbog čega su mu kolege pohitale u pomoć.

54-godišnji Tony pjevao je svoju pjesmu "Neka te odvede" kada je u jednom trenutku pao, a kolege su mu potom pomogle da ustane. Nakon toga nastavio je pjevati kao da se ništa nije dogodilo i zabavljati publiku svojim najvećim hitovima, prenosi Blic

Snimku Tonyjeva pada pogledajte OVDJE

Tony je nedavno snimljen u šetnji Opatijom gdje je pronašao vremena za druženje s obožavateljima koji su ga zaustavili, a palo je i nekoliko selfija.

Podsjetimo, u posljednje se vrijeme pričalo o otkazivanju Tonyjeva zakazanog koncertu u Sarajevu koji je trebao biti 10. veljače. Cetinski je trebao zabavljati Sarajlije na 40. godišnjici Zimskih olimpijskih igara. Nakon najave koncerta pojavilo se određeno nezadovoljstvo građana zbog toga što bi glazbenik iz Hrvatske pjevao na tako velikoj svečanosti.

"Iako je Vlada Kantona Sarajevo, na zahtjev organizacijskog odbora za obilježavanje 40. godišnjice ZOI-a, osigurala i doznačila sredstva za koncert Tonyja Cetinskog, Gradsko vijeće je u srijedu, 24. siječnja donijelo odluku da ne prihvati pokroviteljstvo pravdajući svoju odluku zakonskim preprekama", navodi Stage Production.

Pogledaji ovo Tony Cetinski Celebrity Cetinski nakon otkazanog koncerta u Sarajevu, ipak ima razloga za sreću, najavio je spektakl u svibnju!

Gradonačelnica Benjamina Karić prethodno je izjavila da je odluka o neprihvaćanju pokroviteljstva donesena jer je organizator koncerta registriran kao d.o.o. društvo te je iz tog razloga Gradsko vijeće donijelo takvu odluku.

Tony se o svemu oglasio putem društvenih mreža, i prije nego je stigla i službena potvrda.

"Izjava povodom otkazivanja koncerta u Sarajevu!!!!!!
Nek' sam i ja to doživio. Eto da i mene netko zabrani iliti ga otkaže koncert. Sada sam i to doživio. Nemam problem s otkazivanjem koncerta, no još nismo dobili ništa službeno. U ugovoru jasno piše što i kako u slučaju otkazivanja ide.

Pogledaji ovo 2014. Vinkovci: Svadbena svečanost Dubravke Dujak i Tonyja Cetinskog Nekad i sad Cetinski se svojom trećom suprugom oženio dvaput, a pogledajte kako je izgledalo njihovo slavlje nakon filmskog vjenčanja u Las Vegasu!

Sva moja snaga i energija sada su usmjerene na koncert koji dugujem publici već dugo, a to je Arena Zagreb. Koncert će se održati na moj rođendan 31. 5. 2024. i na njemu smiju prisustvovati svi narodi i entiteti s ovih prostora jer naša je deviza samo ljubav! Ovim ćemo koncertom moja publika i ja obilježiti 35 godina mog djelovanja. Ulaznice kreću u prodaju za koji dan. Za koji dan , točnije 29. 1. izlazi i dugoočekivani duet s mladim i izvrsnim pjevačem Adijem Šošem.
Tako da, eto, sve se poklopilo da pjesmom jasno poručimo što mislimo o politici i predrasudama koje vladaju među narodima i usijanim glavama na ovim našim, vašim ili njihovim balkanskim prostorima. S naglaskom na dio stihova: …nije važno gdje se moliš, po kojoj Svetoj knjizi... Samo je važno da l' si čovjek ili nisi!!!" napisao je Tony u statusu koji je podijelio na svom Facebooku.

No pjevač je spreman za nove projekte. Najavio je koncert u Areni, i to za svoj rođendan, a ima i novu pjesmu, duet s Adijem Šošem naziva "Sve ili ništa".

  1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sinom - 3 Boris Rogoznica sa sinom - 2 Boris Rogoznica +27 Boris Rogoznica - 1 Celebrity Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Žegura - 3 Marta Žegura - 2 Marta Žegura - 1 Marta Žegura +6 Marta Žegura Nekad i sad Bila je voditeljica naših najpoznatijih emisija, a onda je nakon burnog raskida s 24 godine starijim glumcem nestala preko noći!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene