daleko od kamera

Bila je voditeljica naših najpoznatijih emisija, a onda je nakon burnog raskida s 24 godine starijim glumcem nestala preko noći!

Marta Žegura Marta Žegura Slavko Midzor/Pixsell 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marta Žegura - 3 Marta Žegura - 2 Marta Žegura - 1 Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura Marta Žegura +0 Marta Žegura Galerija

Marta Žegura proslavila se kao voditeljica emisija "Red Carpet" i "Navigator", a danas živi daleko od kamera i bavi se nečim drugačijim.

Marta Žegura slovila je kao jedna od najpopularnijih i najatraktivnijih lica s malih ekrana početkom 2000-ih godina, kada je vodila emisije Nove TV "Red Carpet" i "Navigator", a dodatno je javnosti postala poznata  zbog ljubavne veze s glumcem Franom Perišinom, koji je tih godina glumio u "Larinu izboru".

Marta i Frane započeli su vezu 2012. godine, kada je ona imala 28, a on 52 godine, a ubrzo su se i zaručili. Godinu dana kasnije dobili su sina Andriju, no njihovoj je ljubavnoj priči iznenada došao kraj, pa do svadbe nije ni došlo.

Glumac je nakon toga 2016. godine na svom profilu na Facebooku objavio privatne detalje o svojoj već bivšoj zaručnici, zbog čega je ona odlučila podnijeti sudsku prijavu zbog uznemiravanja i zastrašivanja, a on je tvrdio da mu ne dopušta da vidi sina.

Ipak, na kraju su uspjeli postići dogovor o skrbništvu.

"Napokon smijem vidjeti sina! Marta i ja dobili smo poziv Centra za socijalnu skrb da se dogovorimo oko mojih posjeta Andriji. Drago mi je što su nadležne službe napokon reagirale" izjavio je Frane svojevremeno za Tportal.

Marta se inače odučila povući iz javnosti i zaposlila se kao kostimografkinja u ZKM-u, a mnogi još pamte kada je 2006. godina bila proglašena za Miss ekrana, i to u vrijeme dok je vodila "Red Carpet".

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton - 5 Pippa Middleton - 2 Pippa Middleton - 3 Pippa Middleton - 4 +25 Pippa Middleton - 1 Celebrity Pippu Middleton fotografi uhvatili u kupaćem kostimu, što su rijetke situacije u kojima se sestra princeze Kate može vidjeti

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sinom - 3 Boris Rogoznica sa sinom - 2 Boris Rogoznica +27 Boris Rogoznica - 1 Celebrity Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene