svakako je zanimljivo!

Boris Rogoznica pohvalio se novim poslom: ''Na prvu možda zvuči neobično i teško ga je povezati sa mnom, ali...''

Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica sa sinom - 3 Boris Rogoznica sa sinom - 2 Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 3 Boris Rogoznica - 4 Boris Rogoznica - 6 Boris Rogoznica - 4 Boris Rogoznica - 2 +21 Boris Rogoznica - 3 Galerija

Boris Rogoznica ima novi posao, riječ je o projektu "Medo ljubavi Zagreb", o kojem je sada otkrio detalje.

Naš pjevač Boris Rogoznica pronašao je novi, dodatni posao, i to nakon što se prethodno bavio prodajom u jednoj automobilskoj kući i voditeljskim poslom na jednoj lokalnoj televiziji.

Boris za svoj novi posao kaže da na prvu zvuči možda pomalo neobično, ali da se on u njemu u potpunosti pronašao. 

"Dakle, riječ je o maskoti pod nazivom 'Medo ljubavi Zagreb', uz popratni naziv 'gost iznenađenja na svim vašim proslavama'. Na prvu možda zvuči neobično i teško je to povezati sa mnom, ali nakon objašnjenja shvatit ćete koliko je u biti logičan izbor i srodan mom glazbenom zanimanju", izjavio je Boris za Story te dodao da se već godinama bavi glazbenim nastupanjem na obiteljskim proslavama.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

Pogledaji ovo Boris Rogoznica Celebrity Boris Rogoznica objavio snimku okršaja s muškarcem koji mu je bio konkurencija pa se pohvalio: "Onaj osjećaj kad ga nadmašiš!"

Otkrio je i da ih najčešće angažiraju za rođendanske proslave, ali i dostavu cvjetnih buketa na kućne adrese.

"Tu sam se pronašao i s vremenom visoko pozicionirao u toj niši. Razmišljajući što bih mogao pokrenuti kao svoj dodatni posao, a da ne opterećuje onaj osnovni, zaključio sam da mora biti nešto što ću organizirati online, a na teren će ići netko drugi. Htio sam uključiti svoje prodajne i komunikativne vještine, što smatram vlastitom prednošću. Tako sam, vidjevši ovu ideju na Instagramu, koju je obavljala moja prijateljica iz Zadra, odlučio pokrenuti isti takav posao u Zagrebu. Uz njezinu pomoć i asistenciju naručio sam maskotu, našao djelatnicu koja se oblači u medu i posjećuje dogovorene događaje", pojasnio je Boris.

Pogledaji ovo Boris Rogoznica Celebrity Boris Rogoznica posjetio sestru koja u inozemstvu radi kao model i objavio zajedničke fotografije

Podsjetimo, Boris je hrvatskoj javnosti ostao najpoznatiji po braku s lijepom glumicom i voditeljicom Doris Pinčić Guberović. Zajedno imaju i dvoje djece, a ona se nakon rastave od Borisa udala za Davora Guberovića te u rujnu prošle godine rodila i njihovo dijete, kćerkicu Divnu.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Prija na pozornicu dovela osobu uz čiju je harmoniku počela pjevati, zajednički nastup zamalo ju je doveo do suza: "E, ovako smo mi u sobici, nas troje i mama"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene