Nikad jači

Boris Rogoznica objavio snimku okršaja s muškarcem koji mu je bio konkurencija pa se pohvalio: "Onaj osjećaj kad ga nadmašiš!"

Boris Rogoznica Boris Rogoznica Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica Boris Rogoznica - 1 Boris Rogoznica - 2 +19 Boris Rogoznica - 3 Galerija

Boris Rogoznica objavio je video iz teretane u kojem se pohvalio da je jači od svog trenera.

Pjevač Boris Rogoznica na svojem profilu na Instagramu pohvalio se koliko može podići u "benču".

Boris je objavio video iz teretane u kojem njegov trener diže 95 kilograma, a on 100, te je sebe opisao kao "pjesnika amatera".

"Onaj osjećaj kad nadmašiš svog trenera", ponosno je istaknuo u opisu video, kojim je impresionirao, ali i nasmijao svoje pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Boris Rogoznica (@boris_rogoznica)

"Nisam ni sumnjala...bravo Boris", "Haha pjesnik amater ! Top, a sad na čitanje poezije", neki su od komentara koje je dobio.

Boris je ranije na društvenoj mreži otkrio da liniju održava i trčanjem, a tijekom ljeta se često hvalio i fotografijama bez majice.

Početkom ovog mjeseca privukao je pažnju javnosti i videom u kojem bez gaća šeta Sukošanima, nakon nevremena koje je podiglo razinu mora i uzrokovalo poplavu.

"Kod sebe sam imao samo odijelo jer sam nastupao, a morao sam nekako doći do automobila. S obzirom da nisam imao kratke hlače, skinuo sam hlače i prešao vodu koja je bila do koljena", objasnio je tada za 24 sata.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sejo Kalač Sejo Kalač +0 Sejo Kalač Celebrity Regija ga pamti po velikim hitovima, no zbog alkohola je posrnuo: Što se dogodilo s pjevačem čije se pjesme i danas vrte po domaćim klubovima?

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Elettra Lamborghini - 7 Elettra Lamborghini - 6 Elettra Lamborghini - 5 Elettra Lamborghini - 4 +21 Elettra Lamborghini - 3 Celebrity Svi su samo čekali da odvezani bikini klizne s oblina nasljednice automobilskog carstva, a nadimak koji je dobila govori sve o njezinu ponašanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene