"ne mogu joj zabraniti"

Zanosna kći Zdravka Čolića objavila je provokativnu fotografiju, a on je jasno dao do znanja da mu se to ne sviđa: "Ukorim je, ali ona je takva..."

Una Čolić - 1 Una Čolić - 1 Una Čolić/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 2 Zdravko i Una Čolić Una Čolić - 1 Una Čolić - 3 Una Čolić - 2 Una Čolić - 1 Una Čolić - 13 Una Čolić - 11 Una Čolić - 10 Una Čolić - 9 +20 Una Čolić - 8 Galerija

Una Čolić u najnovijoj objavi podijelila je fotografiju u kupaćem kostimu, a njezin otac Zdravko Čolić priznaje da ne voli njezino naslikavanje.

Regionalna zvijezda Zdravko Čolić iz braka sa ženom Aleksandrom ima kćer Unu, koja je u najnovijoj objavi na Instagramu objavila fotografiju sa Zlatibora.

Una se fotografirala u kupaonici pred zrcalom, noseći jednodijelni crni kupaći kostim te se ogrnula s bijelim hotelskim ogrtačem. 

Pogledaji ovo Zdravko Čolić - 1 Clubzone Nova suradnja Zdravka Čolića i Dina Merlina: Poslušajte nostalgičnu glazbenu priču o sudbini stare ljubavi

Ostatak fotogalerije posvetila je prizorima odmarališta, među kojima se mogu vidjeti bazen, ležaljke, sauna, luksuzna soba za noćenje, zabavni park smješten neposredno pored hotela i hranom ispunjen stol.

"Nedjelja", napisala je ona u opisu objave. 

Pogledaji ovo Lepa Brena i Zdravko Čolić - 3 Celebrity Lepa Brena i Zdravko Čolić prvi put zapjevali zajedno, pogledajte atmosferu s koncerta: "Zdravko, o ovome sam maštala!"

Za medije oglasio se i sam Zdravko Čolić te je svojevremeno prokomentirao Unine fotografije. 

"Ona samo nešto slika. Ja je ukorim, ne volim to, ali ne mogu joj zabraniti. Ona je takva. Jednostavno, komunicira s ljudima, voli da se slika. Sa mnom se slikaju. Ja nisam nikad takav bio, što manje, to bolje. Samo kad moram, zbog posla. A ona samo telefon. Ja ne mogu da joj zabranim, što da joj radim. To je drugačije potpuno nego što je nekad bilo. Prije si morao fotografa unajmiti da te slika ili si morao imati dobar fotoaparat kući, pa onda čekaš da izradiš slike", objasnio je Čolić. 

Slažete li se s mišljenjem Zdravka Čolića?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Una Čolić - 5 Celebrity Starija kći Zdravka Čolića luksuzni restoran zamijenila je kućnom kuhinjom, pa se pohvalila djelom svojih ruku!

Inače, Una Čolić vrlo je popularna na društvenim mrežama. Često s pratiteljima dijeli trenutke iz svakodnevnog života, a njen profil obiluje fotografijama iz izlazaka, luksuznih restorana i putovanja na koja stalno ide.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Breskvica Teya Dora i Breskvica - 1 Breskvica - 8 Breskvica - 7 +4 Breskvica Celebrity Ovo je trenutačno najpopularniji video u našoj zemlji, znate li o kojoj je pjevačici riječ?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 1 +25 Nina Badrić Celebrity Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene