''kakvo je to bilo vrijeme...''

Možete li Čolu zamisliti s kratkom kosom? Evo kako je izgledao kad je služio vojni rok: ''Šmeker i u vojsci!''

Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić - 1 Darko Tomas / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić - 2 Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 11 Zdravko Čolić - 10 Zdravko Čolić - 8 Zdravko Čolić - 9 Zdravko Čolić - 7 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 10 In Magazin: Zdravko Čolić - 5 Treći koncert Dine Merlina u Areni Zagreb - 5 +19 Zdravko Čolić - 1 Galerija

Zdravko Čolić u regiji je oduvijek poznat kao šarmer s duljom kosom, a evo kako izgleda s drugačijom frizurom.

Pjevač Zdravko Čolić oduvijek je u regiji poznat kao jedan od zavodnika, a mnogima je upravo zbog dulje kose koju njeguje od mladosti i danas među najšarmantnijim muškarcima estrade.

Duga crna kosa zaštitni mu je znak, a mnogi su se pitali kako bi pjevač izgledao s drugačijom frizurom.

Sada je i to objavljeno, a njegova fotografija u vojnoj uniformi koja se počela širiti društvenim mrežama postala je pravi hit.

''Ne kaže se uzalud, lijep k'o Čola'', stajalo je u opisu fotografije.
"Bio je prelijep", "Neprepoznatljiv", "Prvi put u životu ga vidim s kratkom kosom", "Kakvo je to bilo vrijeme, kad je i Čola služio vojni rok", ''Šmeker i u vojsci'', samo su neki od komentara na ovu objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dusko Radovic (@duskoradovicfanclub)

Inače, Zdravko se u mladosti bavio potpuno drugim poslom, a jednom prilikom otkrio je to za Blic.rs.

"Bio sam neka vrsta menadžera i čovjeka koji je imao određena uložena sredstva u vlasništvu mobilne tvrtke. Javnost je saznala da se bavim malom privredom tek kada sam uhićen u Ohridu zato što sam kreditna sredstva pretvarao u devize. Devize je tada bilo jeftinije kupiti u Makedoniji nego u Beogradu i Zagrebu", ispričao je iskreno u jednom intervjuu.

Prisjetimo se, pjevač je u svibnju ove godine proslavio svoj 71. rođendan, a u sretnom braku sa suprugom Aleksandrom ima dvije prekrasne kćeri Unu i Laru, koje su zbog svojeg besprijekornog izgleda vrlo popularne na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Celebrity Zbog ove fotke u badiću fanovi Maju Šuput mole da ih povede sa sobom na odmor: "Instagram, portali, sve gori!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Ivana Vida - 1 Domagoj i Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 4 Ivana Vida - 5 +29 Ivana Vida - 6 Celebrity Ivana Vida priredila je raskošnu proslavu 30. rođendana, pjevala joj je Ana Bekuta, a posebno je bio dirljiv trenutak koji je posvetila suprugu Domagoju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene