Hrvati izabrali

Ovo je trenutačno najpopularniji video u našoj zemlji, znate li o kojoj je pjevačici riječ?

Breskvica Breskvica Screenshot/Youtube 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Breskvica Teya Dora i Breskvica - 1 Breskvica - 8 Breskvica - 7 Breskvica Breskvica Breskvica - 5 Breskvica - 3 +0 Breskvica - 1 Galerija

Breskvica je prva na trendingu u Hrvatskoj sa svojom novom pjesmom "Čini".

Sasvim je sigurno da je Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, podigla prašinu svojim nastupom na srpskoj Beoviziji, gdje je nastupila s pjesmom "Gnezdo orlovo".

Mišljenja su bila podijeljena, a mnogi su komentirali da Breskvica nešto čednijim izdanjem privlači pozornost na sebe, pogotovo jer se ranije predstavljala u sasvim drukčijem imidžu i izboru pjesama. 

Pogledaji ovo Teya Dora - 6 Celebrity Srpska predstavnica na Eurosongu stala na kraj glasinama koje kruže nakon njezine pobjede na Beoviziji, evo kako je odbrusila hejterima!

Međutim, 22-godišnja pjevačica vrlo se brzo vratila provokativnim izdanjima pa je tako snimila pjesmu "Čini", koja je u posljednjih deset dana skupila 2,7 milijuna pregleda na YouTubeu. 

Čini se da se spomenuti novi singl i više nego dopao Hrvatima, s obzirom na to da je video trenutačno najpopularniji u našoj zemlji. 

Sviđa li vam se nova pjesma Breksvičina pjesma?

  • Da
  • Ne
  • Nisam siguran/na

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Breskvica Celebrity Pogledajte luksuz koji si je priuštila mlada srpska pjevačica, pogled s bazena oduzima dah: "Naš raj, zahvalna!"

Podsjetimo, Breskvica osim svojim pjesmama pozornost javnosti i obožavatelja privlači atraktivnim izgledom, načinom života i ljubavnom vezom s osam godina starijim policajcem Nikolom Stanisavljevićem.

Zahvaljujući svom radu mlada pjevačica dosad je zaradila pozamašnu svotu novca, a odlučila ga je uložiti u nekretninu, točnije u luksuzni stan u Beogradu, u kojem živi s dečkom.

Pogledaji ovo Breskvica Zanimljivosti Ovo je djevojka koju Hrvati najviše slušaju, a svi su za nju čuli nakon prekida s popularnim reperom

Breskvica je hrvatskoj javnosti poznatija od 2021. godine kad je prekinula s reperom Mihajlom Veruovićem Voyageom, s kojim je snimila i nekoliko velikih dueta. Breskvica je trenutačno sretna s osam godina starijim Nikolom, koji je zaposlen u policiji kao član interventne policije. Mnogi Breskvičini obožavatelji dugo su se protivili toj vezi, ali oni uspješno odolijevaju zlim jezicima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina i Korado Korlević Severina i Korado Korlević Ella Dvornik i Severina Severina +25 Severina Celebrity Evo koga bi Severina izabrala za ministra školstva, objavila je i njihove zajedničke fotografije: "Imali bismo bolje obrazovanje!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 Melina Džinović Haris Džinović +26 Haris Džinović Celebrity Haris Džinović opet opleo po bivšoj supruzi: ''Pitao sam je hoće li da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu umjesto lososa''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene