tvrdi da je bila ljubomorna

Haris Džinović opet opleo po bivšoj supruzi: ''Pitao sam je hoće li da prekinem karijeru pa da jedemo paštetu umjesto lososa''

Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 1 Antonio Ahel/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 1 Melina Džinović Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović Haris Džinović - 3 Haris Džinović - 1 Haris Džinović - 6 +20 Haris Džinović - 5 Galerija

Haris Džinović ponovo je iznio detalje iz braka s Melinom Džinović, a ovoga puta progovorio je o njezinoj ljubomori.

Pjevač Haris Džinović i modna dizajnerica Melina Džinović rastali su se nakon 22 godine braka, a ona se povodom razvoda nije oglašavala, dok je pjevač više puta govorio o njihovim problemima, a tako nastavlja i dalje. 

Prema pisanju srpskih medija, pjevač je sada pričao i o Melininoj ljubomori koja je bila prisutna u braku.

"Ja sam javna ličnost, prema tome, moraju me preferirati i muškarci i žene. I znaš što je popularnost, popularnost je pored ostalog i tako profilirana. Ljudi se žele slikati, zagrliti, žele da potpišeš autogram, da te dodirnu, da pričaju s tobom... To je njoj u početku smetalo, kasnije je shvatila što je moje zanimanje. Rekao sam joj: 'Hoćeš li da prekinem karijeru pa da budem "trafikant", da jedemo paštetu umjesto lososa'", rekao je Haris na Prvoj televiziji. 

Pogledaji ovo Đina Džinović Celebrity Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

Podsjetimo, nedavno je u kući Harisa Džinovića na beogradskom Senjaku nastao je kaos, nakon posjeta njegove bivše supruge Meline, pisao je srpski Blic.

Kako bi je izbacio iz doma, Haris je pozvao policiju, koja je brzo došla na lice mjesta, nakon čega je Melina izjavila da je Haris maltretira. Policija je zatim privremeno Harisu oduzela pištolj koji je imao u kući, iako za njega ima dozvolu, nakon čega je pjevača sin Kan odvezao u policijsku postaju, gdje se zadržao satima.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

Fotoreporteri Blica snimili su Kana ispred policijske postaje, kao i Melinu koja je autom projurila kraj sina i nije mu se javila, a Haris je nedavno otkrio kako oni već neko vrijeme ne komuniciraju.

Haris se iz policije oglasio za Blic.

"Melina je upala u kuću, napala me je verbalno, nije fizički! Ona mi je rekla da ima pravo ući, a ja sam odmah pozvao policiju. Ne mora ona mene napasti fizički, puno gore je psihički, verbalno! Ja sam ne znam razlog zašto je došla večeras. Pokušavam, evo, s policijom cijelo vrijeme saznati razlog", rekao je pjevač.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Ovo je popis skupocjene imovine oko koje će se boriti Haris i Melina nakon razvoda, radi se o milijunima eura

Haris i Melina zajedno imaju kći Đinu koja ju je otrpatila na Instagramu i sina Kana, koji navodno ne razgovara s majkom.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Mirković - 2 Dragana Mirković - 1 Dragana Mirković i Toni Bijelić Dragana Mirković +26 Dragana Mirković Celebrity Dragana Mirković usred koncerta jecala od tuge dok je pjevala ''Jedini moj'', sjela je na pod i plakala

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley - 1 Jason Priestley - 5 Jason Priestley - 2 Jason Priestley - 3 +24 Jason Priestley - 4 Nekad i sad Njegovi su posteri krasili zidove tinejdžerica 90-ih godina, a evo koliko je traga na njemu ostavio pomalo buran način života

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene