Omiljeni Brandon

Njegovi su posteri krasili zidove tinejdžerica 90-ih godina, a evo koliko je traga na njemu ostavio pomalo buran način života

Jason Priestley Jason Priestley Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Priestley - 1 Jason Priestley - 5 Jason Priestley - 2 Jason Priestley - 3 Jason Priestley - 4 Jason Priestley Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Instagram) Jason Priestly (Foto: Profimedia) Jason Priestly (Foto: Profimedia) +18 Jason Priestly i Luke Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Jason Priestley pojavio se ulogom Brandona Walsha u seriji "Beverly Hills 90210" u kojoj je sudjelovao sve do kraja njezina prikazivanja.

Američki glumac i zvijezda kultne tinejdžerske serije Beverly Hills 90210 Jason Priestley pojavio se nakon dugo vremena u javnosti, na događanju CannesSeries Pink Carpet Day 3, koje se inače odvija u sklopu prestižnog filmskog festivala.

Danas 54-godišnji Jason pozirao je pred fotografima sa smiješkom i dobro raspoložen, a pridružili su mu se i kolege iz serije "Becoming Karl Lagerfeld".

Glumac je javnosti najpoznatiji iz serije "Beverly Hills 90210", u kojoj je utjelovio zgodnog Brendona Walsha pa su 90-ih za njim uzdisale tinejdžerice diljem svijeta, a uloga u kultnoj seriji potpuno mu je promijenila život.

Jeste li gledali seriju Beverly Hills?

  • Da, svaku epizodu!
  • Nije mi to bilo napeto.
  • Prvi put čujem!

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Tiffani Thiessen Nekad i sad Prepoznajete li zvijezdu kultne serije iz 90-ih na novim fotografijama? Nedavno se skinula za svoj 50. rođendan!

Odrastao je u kanadskom Vancouveru, a za glumu se počeo zanimati još kao dječak, ponajviše zbog svoje majke Sharon Kirk, koja je također glumica. Karijeru je započeo snimajući reklame, na malim ekranima debitirao je već s 12 godina u seriji "Teen Angel", no svjetsku slavu stekao je tek kada je na audiciji za seriju "Beverly Hills 90210" dobio ulogu Brandona.

Ubrzo je postao tinejdžerski idol, a obožavateljice su ukrašavale zidove svojih soba njegovim posterima. Osvojio je i dvije nominacije za Zlatni globus, a u seriji se okušao i kao režiser te potpisuje čak 15 epizoda. Na seriji je radio punih deset godina, sve do njezina završetka.

Priestley je i nakon toga ostao aktivan u glumačkim vodama, no nikada nije nadmašio uspjeh koji je ostvario u seriji koja ga je proslavila, a nastavio je raditi kao redatelj.

Pogledaji ovo Ian Ziering Nekad i sad Pamtimo ga kao zvijezdu kultne serije, a sada se opet našao u centru pažnje iz uznemirujućeg razloga!

Tijekom karijere nerijetko je zanimanje javnosti privlačio i svojim burnim privatnim životom. Tako se 1998. skupocjenim Porscheom zabio u telefonski stup u Hollywoodu te je uhićen zbog vožnje u pijanom stanju. Policija mu je oduzela vozačku dozvolu na godinu dana i morao je proći program odvikavanja od alkohola.

Međutim, to ga nije spriječilo da u slobodno vrijeme nastavi odlaziti na utrke automobila, u kojima i sam sudjeluje. No omiljeni hobi umalo ga je stajao i glave nakon što se 2002. godine zabio u zid automobilom, te zadobio teške tjelesne ozljede. Srećom, oporavio se dosta brzo, a imao je i još nekoliko lakših nesreća.

Pogledaji ovo Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Celebrity Omiljena ekipa 90-ih opet na okupu, podijelili su zajedničke fotografije i oduševili svoje najveće fanove!

Što se tiče njegova ljubavnog života, povezivali su ga s brojnim kolegicama, a vjenčao se sa šminkericom Naomi Lowde 2005. godine. Par je dvije godine kasnije dobio kćer Avu Veronicu, a 2009. godine dobili su sina. Tek nakon što se vjenčao s Naomi, dobio je američko državljanstvo, a to je javnosti otkrio 2007. godine. O svojem putu do slave i privatnom životu otvoreno je progovorio i u memoarima koje je objavio 2014. godine.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola, TLZP Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP +31 Antonija Šola kao Alka Vuica, TLZP Celebrity Hoće li se Igor Mešin pokajati zbog ovog komentara o Alki Vuici? "Ja ne znam poznaješ li ti nju, ali upoznat ćeš je sad!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Graham - 5 Heather Graham - 2 Heather Graham - 3 Heather Graham - 1 +25 Heather Graham - 4 Nekad i sad Njezin nevjerojatno mladolik izgled u šestom desetljeću sve začuđuje, ali zna se čemu ga zapravo duguje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene