Ali bez jedne osobe...

Omiljena ekipa 90-ih opet na okupu, podijelili su zajedničke fotografije i oduševili svoje najveće fanove!

Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jennie Garth - 1 Jennie Garth - 3 Jennie Garth - 5 Jennie Garth - 7 Jennie Garth - 9 Jennie Garth - 10 Jennie Garth - 8 Jennie Garth - 2 Jennie Garth - 4 Jennie Garth - 6 +16 Ekipa ''Beverly Hillsa 90210'' Galerija

Jennie Garth dala je obožavateljima ''Beverly Hillsa 90210'' pogled iza kulisa s ponovnog susreta s nekoliko svojih bivših kolega iz glumačke postave te razveselila pratitelje.

Jennie Garth, 50-godišnja glumica iz serije ''Beverly Hills 90210'' susrela se s Tori Spelling, Jasonom Priestleyem i Ianom Zieringom na događanju ''90s Con'' tijekom vikenda.

Pogledaj i ovo Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Profimedia) Sjećate li se Kelly i Donne? Pogledajte kako danas izgledaju nekadašnje slatkice iz kultne serije: Jednoj se svi još dive, dok druga izaziva zgražanje!

Na svom Instagramu objavila je njihove fotografije, a fanovi su ostali oduševljeni ponovnim susretom omiljenih zvijezda 90-ih godina.

''Srela sam puno poznatih lica ovaj vikend'', napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennie 💛 (@jenniegarth)

Obožavatelji su primijetili da na gomili fotografija nije bilo zvijezde ''90210'' Shannen Doherty koja je također bila na konvenciji, a poznato je kako su kružile priče da ona i Jennie navodno nisu u dobrim odnosima. Nekoliko sati kasnije i sama Jennie je dodala još jedan komentar svojoj objavi kako bi se obranila od optužbi za svađu sa Shannen, a u njemu se oštro osvrnula na pratitelje koji pišu da su se posvađale.

''Ok. 1. Jednostavno nisam imala sliku sa Shannen na telefonu da dodam. 2. Nisam imala pristup natpisu Shannen iza pozornice. 3. Imale smo gotovo potpuno različite rasporede pa smo se nažalost jedva viđale. 4. Prestanite stvarati pretpostavke kada nemate pojma o čemu govorite. 5. Molim vas prestanite slagati takve negativne priče. Ovdje i ikada.''

Fotografije glumaca koji su zajedno pozirali možete pogledati u našoj galeriji, a za prijatelje s kojima se nije imala priliku fotografirati, Jennie je zgrabila njihove transparente i podigla ih za nekoliko fotografija kako bi se sve zabilježilo. Tako je držala transparente za Kathy Najimy, Mark-Paula Gosselaara te Rose McGowan i Holly Marie Combs.

Kako bi smirila tenzije, kasnije je glumica podijelila snimku na kojoj je bila i Shannen.

Ponovni susret ove glumačke ekipe razveselio je brojne njihove obožavatelje koji su vjerno pratili radnju ''90210'', a mnoge rastužuje i činjenica da nekih među ekipom više ni nema na ovome svijetu.

Iako se često ne vide, u dobrim su odnosima, a Garth je od svih kolega ostala najbolja prijateljica s Tori Spelling, a dvije dame često se druže što vole podijeliti i na društvenim mrežama.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić - 1 Zrinka Cvitešić - 2 Zrinka Cvitešić - 3 Zrinka Cvitešić - 5 +20 Zrinka Cvitešić Celebrity Prelijepa Zrinka Cvitešić u prozirnom korzetu pokorila crveni tepih u Londonu i proslavila još jedan veliki uspjeh u karijeri!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 2 Nives i Goran Ivanišević +9 Nives Ivanišević Celebrity Supruga Gorana Ivaniševića pohvalila se fotografijom koja je sve očarala: "Prava žena, majka, kraljica!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene