Što se događa?

Njihov brak već je jednom bio pred raspadom, a sada su novom objavom zbunili sve fanove pa je naglo obrisali!

Tori Spelling i Dean McDermott - 2 Tori Spelling i Dean McDermott - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Spelling i Dean McDermott - 1 Tori Spelling i Dean McDermott - 8 Tori Spelling i Dean McDermott - 7 Tori Spelling i Dean McDermott - 6 Tori Spelling i Dean McDermott - 5 Tori Spelling i Dean McDermott - 4 Tori Spelling i Dean McDermott - 3 Jennie Garth i Tori Spelling Jennie Garth i Tori Spelling Tori i Candy Spelling - 2 +12 Tori i Candy Spelling - 4 Galerija

Holivudska glumica Tori Spelling navodno se rastaje od supruga Deana McDermotta, ali njihove objave o rastavi zbunile su fanove.

Američki glumac Dean McDermott jučer je na svom Instagram profilu objavio da se nakon 17 godina braka i petero djece razvodi od supruge Tori Spelling.

"S velikom tugom i teškog srca javljam da smo Tori Spelling i ja nakon osamnaest godina veze i petero sjajne djece odlučili krenuti svatko svojim putem. Usprkos novom početku za nas nasatavit ćemo zajednički odgajati našu djecu. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom prijelaznom razdoblju kako bismo ga svi skupa što lakše prebrodili", napisao je 56-godišnji glumac u svojoj subotnjoj objavi.

Ali, vrlo brzo nakon toga glumac je objavu obrisao, a mnogi vjeruju da je ovakva objava bila glumčeva impulzivna reakcija na svađu sa suprugom.

"Očito mu je prekipjelo ili se želio osvetiti, ali je kasnije zažalio i objavu obrisao", govore izvori, a glasnogovornica 50-godišnje glumice isto je tako demantirala razvod.

Supružnici su se prošlog vikenda sa svom djecom pojavili na humanitarnoj večeri Kids Gala u Los Angelesu i tada su djelovali harmonično i sretno, a nedavno su svi skupa u hotelu Beverly Hilton proslavili petnaesti rođendan njihove kćeri Stelle McDermott kojoj su priredili veliki party.

Njih dvoje upoznali su se na setu televizijskog serijala 2005. i zaljubili na prvi pogled. Iste večeri završili su u krevetu zbog čega se raspao njezin brak s Charliejem Shanianom, te njegov s Mary Jo Eustace. Vjenčali su se 7. svibnja 2006. na privatnom otočiću Wakaya, dijelu pacifičkog arhipelaga Lomaiviti u Fidžiju, a u idućih jedanaest godina dobili su petero djece, sinove Liama Aarona, Finna Daveyja i Beaua Deana te kćeri Stellu Doreen i Hattie Margaret.

Međutim, njihov je brak dosta turbulentan te su već jednom bili pred razvodom. O njihovu razvodu prvi put se pričalo nakon što je McDermott 2014. u dokumentarnoj seriji "True Tori" priznao da je bio nevjeran svojoj supruzi. Spelling je tada rekla da je njegova ispovijest uznemirila djecu koja su vidjela medijske napise na internetu, no uspjeli su izgladiti odnos i ostali su u braku.

Podsjetimo, Tori se proslavila ulogom u seriji ''Beverly Hills 90210'' gdje je zaradila velike novce, a velike nedaće zatekle su ju prošlih nekoliko godina.
Naime, nakon smrti Torina oca Aarona Spellinga u nasljedstvu je ostalo 500 milijuna dolara, a sav novac otišao je njegovoj udovici Candy. U ostavci, Aaron je napisao da će Tori pripasti samo 800 tisuća dolara što je izuzetno naljutilo kćerku koja se godinama borila s financijskim problemima, a na njenu stranu nije stala ni majka.

nače, Tori se u prošlosti borila s ovisnošću o drogi i alkoholu, a dok je bila trudna s trećim djetetom autom se zabila u školu za što je krivila novinare.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +26 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Celebrity Lopez objavila golišavu Affleckovu fotku, a ono što skriva ispod odjeće iznenadilo je čak i njegovu bivšu koja se javila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene