Ima objašnjenje za to

Raskošni dekolte ostao je u sjeni njezina transformiranog lica, bivša slatkica i sama je svjesna koliko drugačije izgleda!

Tori Speeling Tori Speeling Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tori Speeling Tori Speeling - 3 Tori Speeling - 2 Tori Speeling - 1 Tori Speeling Tori Speeling Tori Speeling Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) Tori Spelling (Foto: Profimedia) +4 Tori Spelling (Foto: Profimedia) Galerija

Tori Spelling snimljena je bez šminke na plaži u Malibuu, a njezino transformirano lice zasjenilo je i bujni dekolte, koji je istaknula u minijaturnom topiću.

Američka glumica i zvijezda serije "Beverly Hills 90210" Tori Spelling snimljena je na jednoj od plaža Malibua, na kojoj je pokazala bujni dekolte, ali i lice bez šminke, za koje tvrdi da ga nije operirala iako se, sudeći prema fotografijama paparazza, to ne bi moglo reći.

Pogledaj i ovo Tori Spelling - 1 sudbina je nevjerojatna! Tužan životni zaokret nekadašnje bogatašice i velike zvijezde: Odrasla je u vili od 165 milijuna dolara, a sada s petero djece živi u kamperu!

49-godišnja Tori na sebi je imala minijaturni topić kojim je dekolte istaknula u prvi plan, kao i uske kratke hlače, međutim sve je ostalo u sjeni njezina lica.

Bivša slatkica u posljednje vrijeme svoje obožavatelje ostavlja u čudu jer izgleda da nema u planu ostaviti se estetskih zahvata, koji su joj u potpunosti transformirali lice. I sama se nedavno pozabavila nagađanjima o tome koliko drugačije izgleda u posljednje vrijeme, i to nakon što su njezini obožavatelji zaključili da je napravila facelifting i operirala nos. Kaže da ne poriče da se njezin izgled promijenio, ali je osporila glasine o plastičnoj kirurgiji te umjesto toga tvrdi da ima odličnu vizažisticu i da se podvrgnula terapiji za staničnu regeneraciju.

"Kao prvo, sada imam nevjerojatnu vizažisticu. Njezino ime je Hailey Hoff i s konturom i šminkom postiže čuda kao nitko drugi. A moje lice izgleda potpuno drugačije. Izgledam kao da sam operirala nos i kao da je sada je ravniji. Sve je to konturiranje", objasnila je Tori svoju transformaciju tijekom nastupa u emisiji Jeffa Lewisa na Radio Andyju.

Osim konturiranja, majka petero djece također svoju promjenu na licu pripisuje egzosomskoj terapiji, vrstom tretmana regenerativne medicine koja smanjuje upalu, uzrokuje regeneraciju stanica i modificira imunološki odgovor tijela.

"Mogli bi biti i egzosomi jer su rekli da moja koža izgleda besprijekorno, pa možda izgledam mlađe'', zaključila je Tori.

Ovih dana prolazi i kroz teško razdoblje jer se, prema pisanju stranih medija, razvodi od svojeg supruga Deana McDermotta nakon 16 godina braka, s kojim dijeli petero djece, 15-godišnjeg Liama, 14-godišnju Stellu, 10-godišnju Hattie, 9-godišnjeg Finna i 5-godišnjeg Beaua, a Dean ima i 23-godišnjeg sina Jacka s bivšom suprugom Mary Jo Eustace.

Glumičini prijatelji trenutačno su zabrinuti jer im se više ne javlja i ne želi se družiti iako su nekoliko puta pokušali kontaktirati s njom i doći do nje.

"Više nije uključena u društveni život, čini se da se izolira. Toliko je izvan svega da su prijatelji zabrinuti da se nešto događa s njom, pitaju se ima li opet problema s novcem ili je depresivna", rekao je izvor za Us Weekly.

Tvrdi i da se osjeća zarobljeno jer se trenutačno ne može razvesti.

"Oni znaju da će razvod biti skup i to nije nešto kroz što su sada spremni prolaziti. Oboje se osjećaju zarobljenima. Teško im je i zbog djece jer ne žele budu nesretna, no u isto vrijeme Tori je nesretna već duže vrijeme. Oni su uistinu još uvijek zajedno samo zbog svoje djece", dodao je njima blizak izvor.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Bean Cobain - 3 Frances Bean Cobain - 2 Frances Bean Cobain - 1 Frances Bean Cobain - 5 +2 Frances Bean Cobain - 4 Nekad i sad Kći nikad prežaljenog glazbenika živi na njegov račun i majka joj se godinama nije smjela ni približiti, a evo kako danas izgleda!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar +6 Kaja Vidmar - 3 Celebrity Vrsaljkova lijepa djevojka pokazala liniju u badiću dva mjeseca nakon poroda, ali i zanimljivo društvo u kojem uživa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene