Opa!

Vrsaljkova lijepa djevojka pokazala liniju u badiću dva mjeseca nakon poroda, ali i zanimljivo društvo u kojem uživa!

Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 3 Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Kaja Vidmar Galerija

Kaja Vidmar pokazala je liniju u badiću dva mjeseca nakon poroda, ali i s kime ovih dana uživa na našoj obali.

Nakon što je putem društvenih mreža potvrdila da je u vezi s hrvatskim nogometašem Šimom Vrsaljkom, slovenska manekenka Kaja Vidmar otkrila je i kako uživa na našoj obali, i to u zanimljivu društvu.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Kaja je u pričama na Instagramu objavila nekoliko snimki s jedrenja, na kojima je otkrila da uživa u društvu Šimine majke Branke i dugogodišnje djevojke njegova brata Meri Rašin. Uz to je pokazala i zavidnu liniju samo dva mjeseca nakon što su ona i Šime dobili prvo zajedničko dijete, kćer Viktoriju.

Lijepa Slovenka nedavno je na Instagramu podijelila i crtež na kojem je označila Vrsaljka, a u opis je stavila: "Moje sve".

Uslijedila je lavina čestitki paru, o čijoj se vezi dugo nagađalo u javnosti, a glasine je dodatno rasplamsala videosnimka koja je otkrila da su skupa bili i na vjenčanju Dominika Livakovića i Helene Matić u Zadru.

Ranije je za slovenski 24ur otkrila neke detalje o ocu djeteta i svojem partneru, kojeg je do sada tajila.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", izjavila je Kaja.

Vrsaljko je još prošle godine potaknuo glasine o razvodu od supruge Matee, kada je s Instagrama obrisao njihove zajedničke fotografije, a zatim se u javnosti počeo pojavljivati i bez vjenčanog prstena.

Matea bila je Šimina prva ljubav i zajedno su bili od srednje škole, a vjenčali su se 2017., nakon devet godina veze. Početkom lipnja 2018. godine dobili su sina Brunu.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Frances Bean Cobain - 3 Frances Bean Cobain - 2 Frances Bean Cobain - 1 Frances Bean Cobain - 5 +2 Frances Bean Cobain - 4 Nekad i sad Kći nikad prežaljenog glazbenika živi na njegov račun i majka joj se godinama nije smjela ni približiti, a evo kako danas izgleda!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: AFP) Jerry Hall (Foto: Profimedia) Jerry Hall i Mick Jagger (Foto: Profimedia) +10 Jerry Hall i Rupert Murdoch (Foto: AFP) Zanimljivosti Milijarder Rupert Murdoch u 92. godini razvodi se od bivše manekenke zbog koje se godinama opirao zlim jezicima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene