osvanula i snimka!

Pamtimo ga kao zvijezdu kultne serije, a sada se opet našao u centru pažnje iz uznemirujućeg razloga!

Ian Ziering Ian Ziering Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ian Ziering Ian Ziering Ian Ziering Ian Ziering Ian Ziering Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Profimedia) Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Getty Images) Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Getty Images) +10 Ian Ziering (Foto: Getty Images) Galerija

Iana Zieringa napala je biciklistička banda, a on se nakon incidenta oglasio na društvenim mrežama.

Američki glumac Ian Ziering proslavio se ulogom mladog i šarmantnog Stevea Sandersa u seriji "Beverly Hills 90210" uz koju su odrastali tinejdžeri diljem svijeta.

Od završetka snimanja kultne serije prošlo je više od dvadeset godina, a Ian se sada opet našao u središtu pažnje zbog incidenta u kojem je sudjelovao.

Naime, glumca je na Staru godinu napala biciklistička banda, dok se vozio automobilom sa svojom 10-godišnjom kćeri Pennom, a snimku okršaja pogledajte OVDJE.

U snimci se vidi kako Ian izlazi iz automobila, a na njega nasrće nekoliko biciklista koji ga nastavljaju tući dok on bježi preko cesta.

Kako piše TMZ, glumac je u izvještaju naveden kao žrtva napada, a nitko još nije uhićen.

Ian se o svemu oglasio i na svojem profilu na Instagramu.

"Jučer sam doživio alarmantan incident u kojem je sudjelovala grupa pojedinaca na mini motorima. Dok sam bio zaglavljen u prometu, jedan od tih vozača agresivno je prišao mom automobilu što je dovelo do uznemirujućeg sukoba. U pokušaju da procijenim štetu, izašao sam iz auta. Ovaj potez je, nažalost, eskalirao u fizičku prepirku, u koju sam se upustio kako bih se zaštitio", započeo je Ian, pa je istaknuo kako su on i kći prošli neozlijeđeni, ali ga je ovaj incident duboko uznemirio.

"Ova situacija skreće pozornost na sve veći problem huliganizma na našim ulicama i potrebe za učinkovitijom provedbom zakona zbog takvog ponašanja. Kao građaninu i roditelju, neprihvatljivo mi je da se takve grupe mogu slobodno tako ponašati, uzrokujući strah i kaos, dok se odgovor vlasti čini nedovoljnim. Oduvijek sam se zalagao za suprotstavljanje zastrašivanju i lošem ponašanju, a ovaj incident je samo povećao moju vjeru u važnost osobne i zajedničke sigurnosti. Moramo se pozabaviti problemima koji dovode do takvog uznemirujućeg ponašanja i pobrinuti se da naše ulice budu sigurne za svakoga. Pozivam gradske dužnosnike i zakonska tijela da poduzmu mjere protiv takvog bezakonja i osiguraju sva potrebna sredstva kako bi spriječili ovakve slučajeve", poručio je pa se zahvalio na porukama podrške koje je primio ovih dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering)

Ziering osim Penne ima i 12-godišnju kći Miju, a dobio ih je u braku s bivšom suprugom Erin Ludwig. Par je u braku bio od 2010. do 2019. godine, a on je vijest o razvodu objavio na Instagramu.

"Teškog srca vam govorim da se Erin i ja razvodimo. S našim prenatrpanim rasporedom koji ne može biti ispunjeniji poslom i tijekom nekoliko posljednjih godina stvari više ne funkcioniraju. Ona je jedna od najnevjerojatnijih žena koje sam upoznao i najbolja mama našoj djeci. Saznao sam se da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo se nastaviti slagati, štititi, odgajati naše kćeri i biti primjer roditelji koji uspješno surađuju. Molimo da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše djevojke", napisao je tada Ian.

Ianova prva supruga bila je manekenka Nikki Ziering, s kojom je bio u braku od 1997. do 2002. godine, a ona je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.
Inače, Ian ove godine puni okruglih 60 godina, a kako danas izgleda i koliko se promijenio od najslavnijih dana pogledajte u našoj galeriji.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani Patrizia Reggiani +8 Patrizia Reggiani Nekad i sad Gdje je danas zloglasna Guccijeva udovica? Naručila je ubojstvo svojega muža, a sada živi od njegova bogatstva!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah +30 Lais Ribeiro i Joakim Noah Celebrity Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene