Raspad obitelji

Supruga zvijezde hit-serije zatražila razvod nakon 9 godina braka: "Znam da ga ne usrećujem"

Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Profimedia) Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Getty Images) Ian Ziering (Foto: Youtube Screenshot) Luke Perry, Ian Ziering (Foto: Instagram) Ian Ziering (Foto: Profimedia) Ian Ziering i Erin Ludwig (Foto: Getty Images) +0 Ian Ziering (Foto: Getty Images) Galerija

Nakon devet godina braka razvode se Ian Zierin i Erin Ludwig.

Zvijezda serije "Beverly Hills 90210", 55-godišnji Ian Ziering razvodi se od supruge Erin Ludwig nakon devet godina braka, što je ona sama potvrdila rekaviši da je već predala zahtjev za razvodom.

Pogledaj i ovo Haris Džinović oči ga odale Utučeni Haris Džinović službeno se razveo od supruge Meline, nije mogao sakriti koliko je slomljen: "Ona je nikakva žena, sama je rekla da je materijalist...''

Ian je vijest podijelio s obožavateljima u podužem statusu na profilu na Instagramu, uz sliku dva anđela čuvara.

"Teškog srca vam govorim da se Erin i ja razvodimo. S našim prenatrpanim rasporedom koji ne može biti ispunjeniji poslom i tijekom nekoliko posljednjih godina stvari više ne funkcioniraju. Ona je jedna od najnevjerojatnijih žena koje sam upoznao i najbolja mama našoj djeci. Saznao sam se da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo se nastaviti slagati, štititi, odgajati naše kćeri i biti primjer roditelji koji uspješno surađuju. Molimo da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše djevojke", napisao je Ian.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

No, sudeći prema izjavama koje je Erin dala za američke medije možemo naslutiti da su nevolje u raju postojale već duže vrijeme.

"Nakon devet i pol godina tražila sam Iana razvod braka. Nakon što sam ga to tražila nekoliko puta, znala sam da je vrijeme da odustanem. Znajući da nisam osoba koja ga usrećuje olakšava mi cijelu situaciju. Djevojke i ja smo super, gradimo zajedno nove živote sa zahvalnošću i ljubavlju", izjavila je za TMZ.

Ian i Erin vjenčali su se u svibnju 2010. godine, a prije nje bio je u braku s manekenkom Nikki Ziering od 1997. do 2002. koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) +6 Heidi Klum i Tom Kaulitz (Foto: Getty Images) Celebrity Kraljica Halloweena ove je godine uspjela sve sablazniti: "Hvata me jeza, ovo je prestrašno"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene