mjere ih nisu spriječile!

Zagrljaj slavne trojke za kojom mnoge žene uzdišu, a nažalost, nedostaje jedan član ove omiljene ekipe

Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) +0 Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Galerija

Zvijezde serije "Beverly Hills, 90210" Jason Priestley, Ian Ziering i Brian Austin Green susreli su se na ručku, a prema zagrljaju je očito da se nisu dugo vidjeli.

Jason Priestley (51), Ian Ziering (56) i Brian Austin Green (47) zbližili su se kroz godine snimanja kultne serije "Beverly Hills, 90210", a i 21 godinu nakon njezinog završetka, njihovo prijateljstvo još traje. 

Pogledaj i ovo Shannen Doherty i Jason Priestly (Foto: Profimedia) cijeni male trenutke Zvijezda "Beverly Hillsa" progovorila o borbi s teškom bolešću: "Čini ti se kao da se odjavljuješ"

Miljenici žena, koji se nisu puno promijenili od svojih najslavnijih dana, sastali su se na ručku u četvrti Sherman Oaks u Los Angelesu. Jason, Ian i Brian nisu mogli sakriti oduševljenje što se vide pa su se izgrlili svi trojica odjednom unatoč mjerama opreza od koronavirusa koje propisuju izbjegavanje bliskog kontakta s ljudima izvan svoje obitelji. 

Svi su imali zaštitne maske tijekom grljenja, no osoblje i prolaznici su se zagledali u njih. Možda zbog te bliskosti, no vjerojatno i jer su prepoznali da je riječ o zvijezdama kultne serije. 

Ian, Jason i Brian su izgledali dobro raspoloženi tijekom ručka i očito su imali puno tema za proći zbog duže razdvojenosti. Inače, serija "Beverly Hills, 90210" se emitirala od 1990. do 2000. i imala je veliku gledanost diljem svijeta pa i u Hrvatskoj. 

Da bi okupljanje muškog dijela ekipe bilo potpuno, nedostajao je Luke Perry koji je, nažalost, preminuo 4. ožujka 2019. od posljedica teškoga moždanog udara u 53. godini. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Nekad i sad Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene