Izabrala stranu?

Kći Harisa i Meline Džinović izvela neočekivan potez nakon njihova razvoda, odala se u kakvom je odnosu ostala s majkom?

Đina Džinović Đina Džinović Đina Džinović/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Đina Džinović Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 10 Đina Džinović - 9 Đina Džinović - 6 Đina Džinović - 7 Đina Džinović - 4 Đina Džinović - 5 Đina Džinović - 10 +20 Đina Džinović - 1 Galerija

Đina Đinović otpratila je profil svoje majke Melinu na Instagramu i potaknula šuškanja kako je stala na očevu stranu nakon njihova razvoda.

Vijest o razvodu legendarnog pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline nedavno je odjeknula u regiji, a on je u nekoliko navrata otkrio kako je njihov sin Kan stao uz njega, dok je kći Đina stala uz majku.

No, potez 20-godišnje Đine koji je izvela na društvenim mrežama sada daje novo svjetlo na njihov odnos, jer ona Melinu više ne prati na Instagramu, pa se mnogi pitaju je li i ona stala na očevu stranu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HAMEL (@hamelofficial)

Haris i Melina razveli su se nakon dva desetljeća braka, a borba oko imovine još uvijek traje. Ona je prije nekoliko dana upala u obiteljsku kuću u kojoj Haris i dalje živi s njihovom djecom, a nakon skandala s policijom, pjevač je završio na ispitivanju.

Pogledaji ovo Haris i Melina Džinović Celebrity Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje Harisa i Meline, njoj je kuma bila najbogatija Hrvatica, a ceremonija se odvila daleko od znatiželjnih pogleda!

Iako je Melina napustila kuću, još uvijek nije poznato kome će ona pripasti, a to nije jedino oko čega će se supružnici sporiti.

Naime, Haris je proteklih godina kupio stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu kao i vile na Senjaku koja je procijenjena na 2 milijuna eura.

Također, supružnici posjeduju luksuzne automobile, a Haris je financirao i Melinin modni brend.

Pogledaji ovo Haris Džinović Zanimljivosti Ovo je popis skupocjene imovine oko koje će se boriti Haris i Melina nakon razvoda, radi se o milijunima eura

A kako će se par oko skupocjene imovine dogovoriti, još nije poznato.

''Zakon će reći što je to što njoj pripada, može da joj ne pripadne ništa, a može i cijela kuća. Ne znam taj zakon, bit će kako će biti. Mi se nismo čuli, ona je napustila kuću, praktično je pobjegla i odjednom je nestala bez ikakvog kontakta, čak i s djecom. Primijetio sam da je iznosila stvari, nije se ona pojavljivala kad sam ja bio prisutan. Skoro godinu dana je bilo izbjegavanje, čemu sam se ja čudio, nisam vidio nikakav razlog'', rekao je oko imovine Haris nedavno za srpski Hype.

Pogledaji ovo Haris Džinović Celebrity Svima je već poznato tko je kći Harisa Džinovića, no evo kako izgleda njegov sin!

Bivši supružnici su ljubavnu vezu započeli još 2002. godine i dobili su zajedno dvoje djece, sina Kana i kćerku Đinu, a u bračne vode stupili su 12 godina kasnije, 2014. godine i njihovo vjenčanje bilo je jedno od najpamtljivijih u regiji.

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim Kardashian +32 Kim Kardashian Celebrity Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene