vidite li razliku?

Pogledajte kako sestre Kardashian izgledaju bez trunke fotošopa, paparazzi su ih ulovili na plaži, a i one su objavile svoje fotografije!

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim i Khloe Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +26 Kim Kardashian Galerija

Kim i Khloe Kardashian snimljene su na plaži na otočju Turks i Caicos, gdje su uživale sa svojom djecom.

Sestre Kardashian godinama su na meti kritika zbog pretjeranog uređivanja svojih fotografija koje dijele na društvenim mrežama, a u kolikoj je to zapravo mjeri, najbolje pokazuju njihove nove paparazzo fotke.

Kim i Khloe Kardashian snimljene su na plaži na otočju Turks i Caicos, gdje su uživale sa svojom djecom. Kim je nosila minijaturni dvodijelni bikini, dok je Khloe odabrala jednodijelni kupaći kostim s visokim izrezima na bokovima, a slavne sestre zbog svojih zanosnih oblina nikako nisu mogle proći neopaženo i paparazzi su ih ulovili iz svih uglova.

Pogledaji ovo Khloe Kardashian - 2 Celebrity Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

Obje su fotografije s odmora objavile i na svojim društvenim mrežama, a koliko se razlikuju od onih koje su snimili paparazzi, provjerite u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Vidite li razliku između fotošopiranih i paparazzo fotografija sestara Kardashian?

  • Da
  • Ne, uopće im ni ne treba fotošop

Ukupno glasova:

Čini se da stvarnost ipak nije tko daleko od onog što pokazuju na društvenim mrežama, barem kada su u pitanju njihova isklesana tijela i bujne obline, no ranije su se našle na meti kritika zbog metode kojom su postigle svoje vitke figure, je su navodno smršavjele s pomoću lijeka za dijabetes.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +23 Eni Šukunda Nekad i sad Naša bivša misica drastično se promijenila od osvajanja krune, no ne skriva svoje zahvate: "Doktor je rekao da me ne želi vidjeti sljedećih 10 godina!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene