Je li moguće?

Slavne sestre na meti bizarnih optužbi, njihova želja za mršavljenje dovela je do nestašice važnog lijeka?

Khloe i Kim Kardashian Khloe i Kim Kardashian Khloe Kardashian/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe i Kim Kardashian - 3 Khloe i Kim Kardashian - 2 Khloe i Kim Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian Khloe Kardashian Khloe Kardashian Obitelj Kardashian Kim i Kourtney Kardashian - 2 +17 Kim Kardashian - 4 Galerija

Khloe i Kim Kardashian optužene su da koriste lijekove za dijabetes za mršavljenje zbog čega je došlo do njegove nestašice.

Khloe Kardashian ponovno se našla na meti kritika i optužbi da koristi određene lijekove za mršavljenje i to nakon što je sama pokušala odbaciti takva nagađanja, ali to joj očito nije uspjelo.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian iznenađenje! Paparazzi slavnu sestru uhvatili na plaži, pogledajte koliko se ove fotografije razlikuju od onih koje sama objavljuje!

Ona i njezina starija sestra Kim Kardashian optužene su da koriste lijek za dijabetes kako bi smršavile i to nakon što su objavile nove fotografije na Instagramu i pokazale trbušnjake. Nekoliko obožavatelja i kritičara zaključilo je da su slavne sestre navodno koristile supstance za mršavljenje, unatoč njihovom poricanju i nedostatku konkretnih dokaza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé Kardashian (@khloekardashian)

Neki su čak išli toliko daleko da su reality zvijezde optužili za snimanje reklame za lijek Ozempic zbog značajnog gubitka težine.

"Ono što ja vidim ovdje je reklama za Ozempic", "Sačuvajte malo inzulina za ljude kojima je stvarno potreban", "Previše ste mršave", "Khloine ruke izgledaju premršavo, pojedi nešto, izgledaš gladno", neki su od komentara koje su dobile.

Inačica lijeka za ubrizgavanje može se koristiti na trbuhu, bedru ili ruci i brzo djeluje na suzbijanje apetita osobe, što može neki iskorištavaju zbog želje za mršavljenjem.

Američka Agencija za hranu i lijekove odobrila ga je kao lijek za dijabetes tipa 2, no mnogi su ga liječnici nedavno počeli propisivati ​​kao lijek za mršavljenje, a popularnost mu je naglo porasla među bogatim kupcima koji žele brzo smršaviti. Međutim, njihova stvorila je nestašice koje štete dijabetičarima kojima je najpotrebniji za njihovo zdravlje.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Cansu Dere - 8 Cansu Dere - 2 Cansu Dere - 1 Cansu Dere - 4 +9 Cansu Dere - 6 Celebrity U potresu nestala omiljena turska glumica dobro poznata hrvatskoj publici? Obožavatelji su zabrinuti, proširila se i najgora vijest

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +30 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput objavila seksi fotke u čipkastom donjem rublju pa pokazala što ju je dočekalo za Valentinovo: "Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene