Teško je i prebrojiti!

Šuput objavila seksi fotke u čipkastom donjem rublju pa pokazala što ju je dočekalo za Valentinovo: "Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu"

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +24 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput pokazala je poklon koji je dobila povodom Valentinova od svojeg supruga Nenada Tatarinova, koji ju je uspio očarati.

Maja Šuput pohvalila se poklonom koji je dobila od svojeg dragog supruga Nenada Tatarinova i objavila niz seksepilnih fotografija.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 ''plan je da...'' Maja Šuput otkrila dugo čuvanu tajnu: ''Sad me već pitaju - a zašto nema muža, zašto nema dijete?''

43-godišnja Maja pozirala je u čipkastom donjem rublju, u kojem je istaknula dekolte i utegnuti trbuh, dok je okružena brojnim buketima crvenih ruža, a na licu joj je širok osmijeh sreće i zadovoljstva.

"Ok wooooow! Nagrada za najboljeg muža ide na našu adresu. Sretno Valentinovo svima", napisala je Maja uz objavu.

Usto je u pričama na svojem profilu na Instagramu pokazala kako su pripreme za poklon krenule prije zore i da je dobila 3500 crvenih ruža. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Woooow, kako predivno", "Seksi", "Majo, sretno ti Valentinovo", napisali su joj obožavatelji u komentarima.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Austin Majors Austin Majors - 2 Austin Majors - 3 Austin Majors - 1 +1 Serija Njujorški plavci Celebrity Bivši dječji glumac iz hit-serije preminuo u 28. godini, pronašli su ga u ustanovi za beskućnike: "Zauvijek će nam nedostajati"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Damir Martinović Zoran Prodanović Let 3 +29 Let 3 Celebrity Dečki iz Leta 3 oglasili se nakon prozivanja u srpskim medijima: "Jako je ružno da nekome to može pasti na pamet"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene