Moglo je biti opasno

Kardashianka zabrinula pratitelje novim priznanjem: '' Primijetila sam to i javili su mi da moram na hitnu operaciju''

Khloe Kardashian o tumoru - 1 Khloe Kardashian o tumoru - 1 Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian o tumoru - 1 Khloe Kardashian o tumoru - 4 Khloe Kardashian o tumoru - 3 Khloe Kardashian o tumoru - 5 Khloe Kardashian o tumoru - 2 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 6 +22 Khloe Kardashian - 1 Galerija

Khloe Kardashian otkrila je da je imala tumor na licu kojeg je morala ukloniti, a u početku uopće nije sumnjala da bi moglo biti ozbiljno.

Khloe Kardashian zabrinula je sve svoje obožavatelje nakon što je na Instagramu objavila da je imala tumor.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian - 2 Omaklo joj se? Najgori Photoshop gaf koji ste vidjeli? Na udaru kritika jer je ovo što je napravila stvarno potpuno nerealno!

Članici klana Kardashian prije sedam se mjeseci na obrazu pojavila bubuljica koja nikako nije nestajala. Khloe je tada postalo sumnjivo kako se ne može riješiti kvržice te je otišla na biopsiju.

''Nakon što sam primijetila malu kvržicu na svom licu i pretpostavila da se radi o nečem manjem kao što je bubuljica, odlučila sam napraviti biopsiju sedam mjeseci nakon što sam shvatila da ne odlazi. Nekoliko dana kasnije rekli su mi da hitno moram na operaciju uklanjanja tumora s lica'', napisala je na svom Instagramu.

''Vjerojatno ćete vidjeti ožiljak i udubinu na mom obrazu od uklanjanja tumora, ali do tada nadam se da ćete uživati u tome kako činim da ovi zavoji na licu izgledaju fantastično'', dodala je.

Khloe je htjela podići svijest o tumorima i potaknula svoje pratitelje da odu na pregled kod doktora. Podijelila je i da je već prije imala problema s melanomima te da ima problematičnu predispoziciju kože.

''S 19 godina imala sam melanom na leđima, a imala sam i operaciju, tako da sam sklona melanomima. Trebamo se stalno pregledavati. Ja sam netko tko nosi kremu za sunčanje svaki dan tako da nitko nije izuzet od ovih stvari. Molim vas, shvatite ovo ozbiljno i idite na redovite preglede'', završila je.

Javnost se za Khloe zapitala još prije nekoliko dana kad se internetom proširila njena nefotošopirana fotografija i snimka dok je stizala na modnu reviju od Balenciage.

Paparazzi su je uhvatili dok je izlazila iz automobila, a fanovi su odmah primijetili da Khloe na licu ima kvržicu i flaster kojim je pokušala nešto sakriti.

Društvenim mrežama odmah su se proširili zli komentari kako se često fotošopira te da fanovima ne želi pokazati da i ona ima nesavršenu kožu s prištićima, a sad je brojne razuvjerila i otkrila pravu istinu iza flastera.

@byviketwins Don’t compare yourself 🥲 interesting they blurred it! #khloekardashian #khloe #kardashians #parisfashionweek #balenciaga #balenciagaparis ♬ Cool Kids (our sped up version) - Echosmith

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene