Nije svima drago...

Najomraženija članica reality obitelji postala majka, a javnost se ponovno obrušila na nju: ''Ne poštuješ se...''

Khloe Kardashian i Tristan Thompson Khloe Kardashian i Tristan Thompson Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 5 Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian Khloe Kardashian i Tristan Thompson Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 4 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 +17 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 2 Galerija

Khloe Kardashian i Tristan Thompson postali su roditelji svog drugog djeteta koje im je rodila surogat-majka.

Nekad najomraženija članica obitelji Kardashian Khloe Kardashian i njen bivši partner košarkaš Tristan Thompson postali su roditelji svog drugog djeteta, javlja magazin People.

Pogledaj i ovo Tristan Thompson Nepopravljiv! Dok s jednom čeka dijete, po tko zna koji put uhvaćen je s drugom ženom kako ležerno šetaju ulicom

Khloe i Tristanu sina je rodila surogat-majka, a vijest o drugoj trudnoći izašla je u javnost u srpnju ove godine nakon čega je Khloe bila meta ismijavanja i oštrih kritika na internetu.

Naime, Tristan i Kardashianka već godinama svoju vezu drže na tankom ledu, a za sve je kriv Tristan koji je Khloe prevario nebrojeno puta, a ona mu je svaki put oprostila. Iako nitko ne zna što će Khloe na kraju odlučiti i koliko će dugo trajati njihova ljubavna agonija, par trenutno nije zajedno, a vijest kako unatoč svemu čekaju drugo zajedničko dijete šokirala je javnost.

''Ne poštuje se... Ne znam kako si je ovo mogla dozvoliti nakon toliko razočarenja'', glase komentari na Twitteru.

Par već ima jedno dijete, kćerkicu True, a na sam dan njena rođenja Khloe je saznala za partnerovu nevjeru putem društvenih mreža.

A da novostima u obitelji Kardashian nema kraja, potvrdila je to i Kim Kardashian koja je baš u isto vrijeme odlučila i prekinuti vezu s partnerom Peteom Davidsonom.

Kim i Pete bili su zajedno devet mjeseci, a iako su ove vijest tek nedavno odjeknule društvenim mrežama, pratitelji su već sigurni da je ovo samo još jedno maslo njihove poznate majke Kris Jenner te da su Kim i Pete prekinuli kako bi skinuli pažnju s Khloe i obranili je od ponovnih napada nakon rođenja sina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk - 1 Irina Shayk - 2 Irina Shayk - 3 Irina Shayk - 3 +2 Irina Shayk - 1 Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta na plaži je prava senzacija, a pokazala je da izgleda savršeno iz baš svakog ugla!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Hugh Laurie - 1 Hugh Laurie - 2 Hugh Laurie - 3 +0 Hugh Laurie - 4 Celebrity Raščupanog i zapuštenog legendarnog glumca na novim fotografijama nije lako prepoznati, a tu su i zabrinjavajući detalji

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene