Nije naučila lekciju?

Vijest koja je uzdrmala svjetske tabloide: Članica najpoznatije reality obitelji šokirala priznanjem koje baš nitko ne razumije!

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian i Tristan Thompson Khloe Kardashian i Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson Tristan Thompson +8 Khloe Kardashian Galerija

Khloe Kardashian ponovno je šokirala javnost novim priznanjem da ponovno očekuje dijete s partnerom koji ju je nebrojeno puta prevario, Tristanom Thompsonom.

Članica klana Kardashian Khloe Kardashian ponovno je šokirala javnost priznanjem da očekuje drugo dijete s partnerom Tristanom Thompsonom, koji ju je već nekoliko puta prevario s drugim ženama, a između ostalog i na sam dan poroda njihove prve kćeri True.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian i Tristan Thompson Nije svima drago... Najomraženija članica reality obitelji postala majka, a javnost se ponovno obrušila na nju: ''Ne poštuješ se...''

Drugo dijete Khloe i Tristanu rodit će surogat-majka, a Khloe je za Daily Mail rekla kako se začeće dogodilo u rujnu prošle godine, što znači da bi beba vrlo skoro mogla stići na svijet.

''Možemo potvrditi da će True imati brata ili sestru koji je začet u rujnu'', započeto je u službenom priopćenju koje je dobio Daily Mail.

''Khloe je nevjerojatno zahvalna surogat-majci za tako prekrasan blagoslov. Htjeli bismo zamoliti za ljubaznost i privatnost kako bi se Khloe mogla usredotočiti na svoju obitelj.''

Unatoč nedavnim šuškanjima da su se Khloe i Tristan pomirili, izvor blizak obitelji navodi da par ipak nije zajedno i da nisu razgovarali još od prosinca.

Podsjetimo, Tristan je ovu Kardashianku prevario nebrojeno puta, a Khloe mu je svaki put oprostila i uložila nove nade u njihovu vezu.

Prvi bolni udarac zadao joj je na sam dan rođenja njihove prve kćeri True prije četiri godine, kad je Khloe preko medija saznala za suprugovu prevaru.

Nakon ovoga drama se nastavila sve do danas, a Thompson je u međuvremenu postao otac još nekoliko djece sa ženama s kojima je varao Khloe.

U veljači 2019. uhvaćen je kako ljubi Jordyn Woods, najbolju prijateljicu Khloeine sestre Kylie Jenner, i ubrzo nakon toga su prekinuli. Ona mu je prije nekoliko mjeseci ponovno odlučila dati šansu, ali svemu je došao kraj u lipnju prošle godine nakon što su Thompsona paparazzi uhvatili kako ulazi u sobu jedne vile u Los Angelesu s tri djevojke.

Khloe je utjehu pronašla u teretani i u posljednje vrijeme naporno trenira, pa je figuru dovela do savršenstva, a to pokazuju i njezine fotografije bez fotošopa na kojima izgleda besprijekorno dobro.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 5 +24 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotke zbog kojih su mnogi poželjeli odmah u teretanu: ''Svaka čast ženo!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 6 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 4 Camilla, vojvotkinja od Cornwalla - 3 +15 Vjenčanje Camille i princa Charlesa - 7 Nekad i sad Evo kako je najomraženija članica kraljevske obitelji izgledala prije udaje za svoju pravu ljubav

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene