"Zna biti strašno"

Khloe Kardashian odlučila je ispričati istinu o sinu kojeg je dobila s bivšim dečkom i preljubnikom Tristanom

Khloe Kardashian Khloe Kardashian Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian i Tristan Thompson Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 4 Kim i Khloe Kardashian +20 Khloe Kardashian i Tristan Thompson Galerija

Khloe Kardashian progovorila je o majčinstvu nakon što je prije tri tjedna dobila drugo dijete, sina Thea s bivšim dečkom Tristanom Thompsonom.

Zvijezda reality showa Khloé Kardashian nedavno je dobila sina Thea s bivšim dečkom i košarkašem Tristanom Thompsonom.

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian o tumoru - 1 Moglo je biti opasno Kardashianka zabrinula pratitelje novim priznanjem: '' Primijetila sam to i javili su mi da moram na hitnu operaciju''

Khloe i Tristanu sina je rodila surogat-majka, a vijest o drugoj trudnoći izašla je u javnost u srpnju ove godine nakon čega je Khloe bila meta ismijavanja i oštrih kritika na internetu.

Sada je o svemu iskreno odlučila progovoriti za magazin Elle.

"Biti u mogućnosti oblikovati male ljude u zaista nevjerojatne velike ljude je čast, ali i dar", rekla je Khloe osvrćući se i na kćerkicu True.

"Znam da je to kliše, ali volim sve, čak i teške dijelove roditeljstva. Zna biti strašno, ali svoj posao shvaćam vrlo ozbiljno. Moramo ozbiljno shvatiti te uloge, posebno u današnje vrijeme, kada djeca imaju pristup jako velikom sadržaju i izložena su mnogim informacijama dok su još tako mlada", dodala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tristan Thompson (@realtristan13)

Naime, Tristan i Kardashianka već godinama svoju vezu drže na tankom ledu, a za sve je kriv Tristan koji je Khloe prevario nebrojeno puta, a ona mu je svaki put oprostila. Iako nitko ne zna što će Khloe na kraju odlučiti i koliko će dugo trajati njihova ljubavna agonija, par trenutno nije zajedno, a vijest kako unatoč svemu čekaju drugo zajedničko dijete šokirala je javnost.

''Ne poštuje se... Ne znam kako si je ovo mogla dozvoliti nakon toliko razočarenja'', glase komentari na Twitteru.

Par već ima jedno dijete, kćerkicu True, a na sam dan njena rođenja Khloe je saznala za partnerovu nevjeru putem društvenih mreža.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 +25 Nives Celzijus - 9 Celebrity Nakon mini bikinija Nives Celzijus utegnula svoje obline u nešto drugačije: "Poza je savršena"

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 7 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 8 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 6 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 1 +14 Posljednji ispraćaj oca Marka Livaje - 2 Celebrity Marko Livaja oprostio se od oca Milana, u najtežim trenucima utjehu su mu pružile dvije najvažnije žene u životu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene