"Taj pogled..."

Nakon mini bikinija Nives Celzijus utegnula svoje obline u nešto drugačije: "Poza je savršena"

Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 9 Nives Celzijus - 8 Nives Celzijus - 7 Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus objavila je fotografiju u pripijenom kombinezonu u kojem je istaknula bujnu pozadinu pa zaradila mnoštvo komplimenata.

Nives Celzijus je ovo ljeto svojim obožavateljima začinila s brojnim fotkama u minijaturnim bikinijima, a sada je na svom profilu na Instagramu objavila nešto potpuno drugačije.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Na njoj pozira u bijelom pripijenom kombinezonu u kakvom je još nismo vidjeli i to u pozi čučnja u kojoj je njezina bujna pozadina došla u prvi plan.

"Taj pogled ispod obrva...", napisala je Nives uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Wow, sexy", "Poza je savršena", "Prelijepa i predivna lutkica", "Imaš tako opasan, izazovan pogled, baš seksepilan", "Ljubice obaraš", "Stvarno opasno", "Bravo ljepotice", "Kakvu guzu imaš", "Goriš ljepoto", "Savršen pogled", zaključili su njezini obožavatelji.

Nives je nedavno objavila je video na kojem pleše s Ecijom Ivušić i Sarom Lizatović, a zatim ju je snašla neočekivana nezgoda koju je pokušala sakriti.

Naime, njezine bujne grudi nisu imale mira pa su iskočile iz haljine.

No, Celzijus je to uspjela riješiti tako što je kroz smijeh izjavila: "Uuu ispala mi je sisa", a zatim brzo rukom prekrila to područje. U videu je na to mjesto dodala i emotikon anđeoskog smajlića.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Charlbi Dean - 1 Charlbi Dean - 2 Charlbi Dean - 5 Charlbi Dean - 4 +3 Charlbi Dean - 6 Celebrity Iznenada preminula 32-godišnja glumica, ove godine osvojila je glavnu nagradu na festivalu u Cannesu

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Popović - 1 Marijana Popović - 2 Marijana Popović - 3 Marijana Popović - 4 +25 Marijana Popović - 5 Celebrity Tko je Severinina sestra koja ju je prijavila policiji? Pjevačica je s njezinom kćeri u odličnim odnosima, a evo što joj zamjera

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene