samo su joj 22 godine!

Pogledajte luksuz koji si je priuštila mlada srpska pjevačica, pogled s bazena oduzima dah: "Naš raj, zahvalna!"

Breskvica Breskvica Breskvica/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Stan Anđele Ignjatović Breskvice Breskvica - 8 Breskvica - 6 Breskvica - 4 Breskvica - 5 Breskvica - 7 Breskvica - 3 Breskvica - 1 Breskvica - 2 Breskvica +1 Breskvica Galerija

Anđela Ignjatović Breskvica živi u luksuznom stanu u Beogradu, a selidbom se i sama nedavno pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Mlada srpska pjevačica Anđela Ignjatović, poznatija pod umjetničkim imenom Breskvica, jedna je od glavnih favoritkinja tamošnjeg izbora Pjesme za Euroviziju, i to s pjesmom "Gnezdo orlovo".

22-godišnja Breskvica osim svojim pjesmama pozornost javnosti i obožavatelja privlači atraktivnim izgledom, načinom života i ljubavnom vezom s osam godina starijim policajcem Nikolom Stanisavljevićem.

Zahvaljujući svom radu mlada pjevačica dosad je zaradila pozamašnu svotu novca, a odlučila ga je uložiti u nekretninu, točnije u luksuzni stan u Beogradu, u kojem živi s dečkom.

Pogledaji ovo Marko Mandić Preporuke Srbi objavili pjesme koje će se boriti za Eurosong, vraća se Konstrakta, a svoju sreću okušat će i jedna hrvatska pjevačica!

Kako izgleda, pokazala je nedavno svojim pratiteljima na profilu na Instagramu i otkrila da ima bazen na krovu zgrade, dvorište s travnjakom, a pogled koji se pruža na grad svima je oduzeo dah.

"Nema me toliko na Instagramu, a razlog je to što se selim. Naš raj! Zahvalna", napisala je tada Breskvica.

Breskvičin stan iz zraka je snimila i ekipa Paparazzo lova te na YouTubeu objavila video u kojem se pobliže vidi kako izgleda.  

Breskvica je hrvatskoj javnosti poznatija od 2021. godine kad je prekinula s reperom Mihajlom Veruovićem Voyageom, s kojim je snimila i nekoliko velikih dueta. Breskvica je trenutačno sretna s osam godina starijim Nikolom, koji je zaposlen u policiji kao član interventne policije. Mnogi Breskvičini obožavatelji dugo su se protivili toj vezi, ali oni uspješno odolijevaju zlim jezicima.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović i kum Miro Aleksandra Prijović - 3 Aleksandra Prijović - 4 +28 Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Prija na pozornicu dovela osobu uz čiju je harmoniku počela pjevati, zajednički nastup zamalo ju je doveo do suza: "E, ovako smo mi u sobici, nas troje i mama"

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim - 1 Ivan Jakovčić i njegova partnerica Roypim Ivan Jakovčić Ivan Jakovčić +10 Ivan Jakovčić Celebrity Evo što je naš bivši ministar izveo za svoju 26 godina mlađu partnericu za Valentinovo: "Idem svojoj ljubavi"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene