Broj 1

Ovo je djevojka koju Hrvati najviše slušaju, a svi su za nju čuli nakon prekida s popularnim reperom

Breskvica Breskvica Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Breskvica Galerija

Mladi u Hrvatskoj već neko vrijeme slušaju glazbu koju stvaraju umjetnici u susjednoj Srbiji, a pjesma koja je trenutno prva u trendingu proizvod je mlade izvođačice Breskvice i repera Hennyja.

Glazba koju mladi slušaju u Hrvatskoj već je dulje vrijeme tabu tema, a YouTube trending pokazuje kako susjedi Srbi potpuno vladaju našom ljestvicom.

Na prvom mjestu trenutno se nalazi mlada izvođačica Anđela Ignjatović koja je publici poznatija pod imenom Breskvica, a snimila je duet s reperom Hennyjem, pravim imenom Milošom Stojkovićem.

Pjesma ''Ko to tamo?'' osvojila je srca obožavatelja, a pozitivnih komentara ne nedostaje te je dosad već skupila 2.9 milijuna pregleda.

''Njih dvoje trebaju nastaviti zajedno snimati. Dvije pjesme, dva nenormalna hita, pri tom bez psovki, brendova, love, droge... jednostavno samo čista lirika. Fantastični ste. Napokon neko normalan'', napisao je jedan fan.

''Nisam očekivala da će opet imati dobar duet kao Sava i Dunav, ali demantirali ste, bravo!'', ''Koliko se radujem svakom vašem duetu, jer uništavate "moderne teme" u modernim pjesmama. Živjeli neo-narodnjaci!'' pisali su drugi.

Breskvica i Henny već imaju jednu pjesmu naziva ''Sava i Dunav''.

A listu iza njih također drže njihovi kolege. Drugo mjesto na trending listi zauzeo je bosanskohercegovački treper Inas s pjesmom ''Madrina'', koju je preslušalo 2.2 milijuna korisnika. Treće mjesto zauzeo je slavni duo Jala Brat i Buba Corelli i njihova pjesma ''Goof Fellas''.

Inače, Breskvica je hrvatskoj javnosti poznatija od 2021. godine kad je prekinula s reperom Mihajlom Veruovićem Voyageom s kojim ima i nekoliko velikih dueta.
Breskvica je trenutno u vezi s Nikolom Stanisavljevićem koji je od Anđele stariji 8 godina. Nikola je zaposlen u policiji kao član interventne policije, a mnogi Breskvičini obožavatelji dugo su se protivili ovoj vezi, ali oni uspješno odolijevaju zlim jezicima.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Đokić Jadranka Đokić - 3 Jadranka Đokić - 2 Jadranka Đokić - 1 +26 Jadranka Đokić - 4 Nekad i sad Svi je znamo kao sestru Helgu iz hit-serije 2000-ih, a evo kako simpatična glumica izgleda danas!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 1 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 2 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 3 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 4 +21 Pierre Gasly i Francisca Cerqueira Gomes - 5 Celebrity Hvalio se da je obdaren pa je upecao seksi 19-godišnjakinju s koje sada ne može skinuti ruke ni u javnosti!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene