već danima se priča

Srpska predstavnica na Eurosongu stala na kraj glasinama koje kruže nakon njezine pobjede na Beoviziji, evo kako je odbrusila hejterima!

Teya Dora - 6 Teya Dora - 6 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora i Breskvica - 1 Teya Dora Teya Dora - 10 Teya Dora - 9 Teya Dora - 8 Teya Dora - 7 Teya Dora - 6 Teya Dora - 5 Teya Dora - 4 Teya Dora - 3 +12 Teya Dora - 2 Galerija

Posljednjih se dana na društvenim mrežama vodi polemika tko je više zaslužio pobjedu na Beoviziji - Teya Dora ili Breskvica? Sada je predstavnica Srbije stala na kraj glasinama te otkrila u kakvom su odnosu.

Na ovogodišnjoj Beoviziji glavne favoritkinje za pobjedu bile su Teya Dora s pjesmom "Ramonda" i Breskivca koja je predstavila pjesmu "Gnezdo orlovo".  

Kako to i obično biva, na društvenim mrežama se poveo rat koja je od njih dvije bolja, a obzirom na to da je Teya Dora ipak odnijela pobjedu, mnogi smatraju da je Breskvica trebala biti prva sudivši po glasovima publike, kojih je bilo duplo više nego kod Teya Dore.

Koja pjesma je po vama bolja?

  • "Ramonda"
  • "Gnezdo orlovo"

Ukupno glasova:

Također, brojni obožavatelji pišu da je Breskvica sabotirana od strane stručnog žirija koji joj je dao poprilično manje glasova nego u polufinalu te mnogi smatraju da je taj potez bio namjeran zbog činjenice da je bila najveći favorit publike. 

Pogledaji ovo Teya Dora - 1 Zanimljivosti Tko je Teya Dora koja će predstavljati Srbiju na Eurosongu? Svi se čude njezinim godinama, a napisala je i brojne poznate hitove!

Ipak, Teya Dora je stala na kraj ovim šuškanjima tako što je na svojoj Instagram priči podijelila fotografiju s Breskvicom uz zanimljiv opis.

"Širite samo ljubav", napisala je Teya Dora, a Breskvica je njezin story podijelila i na svom profilu. 

Pogledaji ovo Breskvica Celebrity Pogledajte luksuz koji si je priuštila mlada srpska pjevačica, pogled s bazena oduzima dah: "Naš raj, zahvalna!"

Inače, srpska pobjednica završila je glazbenu školu u Beogradu, a potom je studirala pjevanje na fakultetu u Bostonu. Godinama kasnije radila je u glazbenoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC u New Yorku.

Pogledaji ovo Teya Dora Zanimljivosti I Srbija je odobrala svog predstavnika na Eurosongu: Pobjednica je Teya Dora, što kažete na njihov odabir?

Teya Dora je prvo bila fokusirana na kompoziranje te je stvorila mnoge hitove za poznate srpske izvođače, među kojima su i Nataša Bekvalac, Nikolija, Anastasija Ražnatović, Jovana Nikolić i drugi.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Livaja - 5 Iris Livaja - 2 Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 3 +26 Iris Livaja - 4 Celebrity Iris Livaja došla je podržati supruga na važnu utakmicu, a čini se da ga je njeno prisustvo itekako motiviralo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 +26 Baby Lasagna - 1 Celebrity Baby Lasagna još je jednom pokazao da je veliki ljubitelj mačaka, znate li kako se zovu njegovi kućni ljubimci?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene