prestigla i breskvicu

Hoće li ovu pjesmu Srbi poslati na Eurosong? Trenutačno je prva na kladionicama, a mnogi kažu da obećava visoki plasman!

Teya Dora - 5 Teya Dora - 5 Teya Dora/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Teya Dora - 11 Teya Dora - 10 Teya Dora - 9 Teya Dora - 8 Teya Dora - 7 Teya Dora - 6 Teya Dora - 5 Teya Dora - 4 Teya Dora - 3 Teya Dora - 2 +0 Teya Dora - 1 Galerija

Teya Dora trenutačno je na kladionicama zauzela prvo mjesto na Beoviziji s pjesmom "Ramonda".

Srbija će večeras izabrati svog predstavnika na Eurosongu, a mnogi pričaju da je međusobna konkurencija kod njih ove godine prejaka. 

Prvo mjesto na kladionicama je već dulje vrijeme držala Breskvica s pjesmom "Gnezdo orlovo", ali sada je pala na treće mjesto, dok se na vrh ljestvice popela Teya Dora s pjesmom "Ramonda".

Teya Dora, pravim imenom Teodora Pavlovska, rođena je 1992. godine u Boru u istočnoj Srbiji. Glazbom se počela baviti odmalena, a do sada je skladala i pisala pjesme za brojne srpske zvijezde.

Mislite li da Teya Dora ima šanse za pobjedu?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Sa 17 godina otišla je u SAD studirati glazbu te je godinama kasnije radila u glazbenoj produkcijskoj kući ARKTKT Publishing LLC u New Yorku. Teya Dora je autorica i nekoliko pjesama koje se pojavljuju u seriji "Južni vetar", piše Index.

Pogledaji ovo Baby Lasagna, Dora 2024 Celebrity Može li Baby Lasagna pobijediti na Eurosongu? Hrvatska nikad nije imala veće šanse!

Teya Dora se i ranije istaknula s  pjesmom "Džanum", koja je ujedno i soundtrack srpske serije "Južni vetar".

"Džanum" je postala apsolutni hit, kako na društvenim mrežama, tako i na Youtube-u gdje broji više od 75 milijuna pregleda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene