Ovo nije htio propustiti!

Baby Lasagna još je jednom pokazao da je veliki ljubitelj mačaka, znate li kako se zovu njegovi kućni ljubimci?

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 4 Baby Lasagna - 3 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 +20 Baby Lasagna - 1 Galerija

U Zagrebu se danas održava izložba mačaka, a glavna zvijezda osim mačaka bio je Baby Lasagna koji je već prije otkrio da gaji veliku ljubav prema njima.

Na zagrebačkom King Crossu danas se održava velika izložba mačaka koja je privukla brojne posjetitelje, a osim samih životinja koje mnogi ljudi imaju za kućne ljubimce, izložbu nije htio propustiti ni naš eurovizijski predstavnik Baby Lasagna.

Svojom pojavom na izložbi napravio je apsolutnu pomutnju, a s nekim mačkama pozirao je ispred okupljene publike te odgovarao na pitanja fanova.

Marko je dao izjavu i za Dnevnik Nove TV pa otkrio da će u njegovom eurovizijskom nastupu biti i više mačaka.

''Već sam najavio neke nove stvari, a to je da ću ja malo više plesat, da će bit više mačaka, da će biti možda još više tijela na pozornici, ali iskreno ovdje samo želim vidjet mačke, želim ako mi tko dozvoli pomazit koju i primit ih'', rekao je iskreno.

Ostatak atmosfere pogledajte u našoj galeriji i priloženom videozapisu.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Celebrity Baby Lasagna objavio je novu fotku pa se požalio fanovima na ono što ga je snašlo: ''Elizabeta mi nije dala da...''

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 2 Zanimljivosti Baby Lasagna krenuo je s probama za Euroviziju, evo kako se priprema za najveći nastup u svom životu

Marko Purišić, koji se krije iza ovog umjetničkog imena, već je nekoliko puta priznao da je pravi ljubitelj mačaka te ih i sam ima za kućne ljubimce.

Nama je uoči Dore otkrio i kako se zovu.

''3 mace (za sada) - Stipe, Branka i Gertruda hehe'', rekao je.

A mačke spominje i u svojoj pjesmi ''Rim Tim Tagi Dim'', točnije u stihovima ''Bye mom, bye dad, meow cat please meow back'' što je brzo ušlo u uho slušatelja. Na svom Instagram profilu svaku svoju objavu Marko završava pozdravom ''Meow''. Nama je rekao i zašto.

''Meow je postala poštapalica između mene i mojih najbližih, pa bih se često na telefon javljao sa "meow". Nakon što se sve ovo izdogađalo, odlučio sam da ''meow'' i javno postane moj pozdrav. Pa eto - meow!'' otkrio nam je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Podsjetimo, Marko je trenutno prvi na eurovizijskim kladionicama za pobjedu, a ispod njega se na drugom mjestu nalazi Ukrajina.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 5 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 2 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 7 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 1 +16 Ognjen Amidžić i Mina Naumović - 11 Celebrity Najpoznatiji srpski voditelj nakon rastave sa suprugom zaveo je kolegicu s posla, ovih dana imaju i dodatan razlog za veselje!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 Severina - 2 Severina - 1 Severina - 1 +25 Severina i zbor udruge Domino - 10 Celebrity Severina se oglasila nakon velikog marša žena: ''Neka ovo bude svake nedjelje, jer su nam subote zauzete...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene