''Dobro ti je rekla!''

Baby Lasagna objavio je novu fotku pa se požalio fanovima na ono što ga je snašlo: ''Elizabeta mi nije dala da...''

Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 7 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 8 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 10 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 11 Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna - 10 +20 Baby Lasagna - 9 Galerija

Baby Lasagna objavio je novu fotografiju na društvenim mrežama, no sve je nasmijao njegov opis koji se ticao i njegove djevojke Elizabete Ružić.

Baby Lasagna objavio je novu fotografiju na Instagramu na kojoj je pozirao u liftu u elegantnim hlačama i dolčeviti uz koje je iskombinirao kaput, čizme i sunčane naočale.

No, osim njegovog sjajnog outfita, pozornost pratitelja privukao je opis pored objave.

"Elizabeta mi nije dala da odjenem trenirku", napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baby Lasagna (@the_baby_lasagna_)

Ništa manje milosrdni nisu bili ni njegovi fanovi u komentarima.

"Iza svakog uspješnog muškarca stoji žena, a u najboljem slučaju i mačka", "Ne bih ti ni ja dozvolila, bravo Elizabeta", "Bravo Elizabeta, dosta je terora trenirki, živjeli kaputi", "Dobro ti je rekla", "Slušaj samo nju", "Pametna žena", "Ima ukusa", pisali su obožavatelji u komentarima.

Kakav je outfit Baby Lasagne?

  • Top! Elizabeta je dobro odabrala
  • Flop, bio bi opušteniji u trenirci

Ukupno glasova:

A Elizabeta je, ukoliko postoje oni koji nisu upućeni, djevojka Baby Lasagne. Njezino ime spomenuo je u nekoliko intervjua uoči Dore, a na njegovu profilu mogu se pronaći i fotografije s potpisom Elizabete Ružić. Za naš portal o ljubavi nije htio previše otkrivati te je samo kratko rekao da je u vezi, a sada se zna i da se radi upravo o Elizabeti.

Elizabeta, koja je od Lasagne godinu dana mlađa, živi u općini Kaštelir i radi u obiteljskoj tvrtki. Studirala je na Umjetničkoj akademiji u Splitu, smjer Medijska umjetnost, a bavi se videoprodukcijom i umjetničkom fotografijom.

Pogledaji ovo Baby Lasagna - 4 Celebrity Pogledajte spektakularnu feštu koju su Baby Lasagni spremili u rodnom Umagu: ''Ponos našeg grada!'

Sa svojim dečkom često sudjeluje u raznim multimedijalnim projektima kojima promovira Istru i rodni kraj, pa je par tako 2022. godine dobio nagradu za najbolji video iz Istre na natječaju Moja.hr. Riječ je o natjecanju mladih i kreativnih ljudi iz 20 županija i Grada Zagreba u jednominutnim filmovima, a zadatak je bio u šezdeset sekundi objasniti osjećaj emotivne vezanosti uz sredine u kojima žive.
A Elizabeta je dala svoj obol i za pjesmu ''Rim Tim Tagi Dim'' te je režirala spot kojim se Lasagna predstavio.

Naš predstavnik već je pet dana prvi na ljestvici kladionica sa 17 posto šanse za pobjedu, a osim na kladionicama, njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" našla se i na top-listama u nekim državama, a pjevač se sada u priči na Instagramu pohvalio i da je prikupio prvi milijun slušanja na Spotifyju.

Ovih dana odradio je i prvu scensku probu za Euroviziju, a otkrio je da će se neke stvari razlikovati od nastupa na Dori.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rupert Murdoch i Elena Žukova Rupert Murdoch - 3 Rupert Murdoch - 3 Rupert Murdoch - 2 +27 Ruport Murdoch i Ann-Lesley Smith Celebrity Tko je šesta zaručnica medijskog mogula koju je upoznao preko bivše? Usko je povezana s moćnim ruskim oligarhom

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 6 +26 Maja Šuput - 7 Celebrity Maja Šuput je svom Bloomu za Dan žena dala važan zadatak, ovim prizorima nitko neće moći odoljeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene