Razmišlja o drastičnom potezu

Tonči Huljić o sudbini grupe Magazin nakon Šušnjarina odlaska: "Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama"

Tonči Huljić i Andrea Šušnjara Tonči Huljić i Andrea Šušnjara Livio Andrijic/Cropix 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić i Andrea Šušnjara In Magazin: Tonči Huljić Jelena Rozga i Tonči Huljić - 4 Tonči i Vjekoslava Huljić - 5 Tonči Huljić promocija rakija i likera - 7 In Magazin: Tonči Huljić In Magazin: Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić - 1 +16 Tonči Huljić - 1 Galerija

Tonči Huljić priznao je da razmišlja o gašenju grupe Magazin nakon odlaska Andree Šušnjare.

Glazbenik i producent Tonči Huljić stoji iza jedne od najdugovječnijih grupa na našoj estradi, a radi se naravno o Magazinu.

Trenutačna i najdugovječnija pjevačica grupe Andrea Šušnjara nedavno je najavila da planira napustiti sastav čim joj se pronađe adekvatna zamjena i započeti samostalnu karijeru.

Tonči je sada otkrio kakvi su njegovi planovi s Magazinom nakon Andreina odlaska.

"Što se tiče Magazina, njegova je budućnost ionako u mojim rukama, ali je pitanje da li nakon tako velike prošlosti, uopće treba budućnost? Ne znam, vidjet ćemo, imam neke ideje u glavi koje vrtim, uostalom, ona još uvijek nije otišla. Mislim, oni imaju dovoljnu ostavštinu pjesama, koju mogu eksploatirati do kraja života, uključujući i Andreu, koja mi je jako draga", rekao je za Story.

Pogledaji ovo Jelena Rozga - 3 inMagazin Evo što Jelena Rozga misli o odlasku Andreje Šušnjare iz Magazina, u jednu stvar je sigurna što će se dogoditi: "Ja to najbolje znam!"

Objasnio je i znači li to da bi mogao ugasiti Magazin.

"Magazin se nikada ne može ugasiti jer on živi u glavama i srcima generacija i generacija. Međutim, dolaze nove generacije, pitanje je hoće li oni otkriti stari Magazin ili ne. Primjerice, znate li neku novu pjesmu s albuma Rolling Stonesa? Vjerojatno ne znate. Hoćete li ići na njihov koncert zbog pjesama koje vas podsjećaju na neka sretna i bezbrižna vremena? Vjerojatno hoćete. Možda ne treba prljati budućnost novim pjesmama, tko zna. Sve je moguće, ali ja sam sada okrenut sebi, toliko vam mogu reći", zaključio je Tonči.

Volite li pjesme grupe Magazin?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Barišić Vladimir Tintor i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 Nika Barišić Celebrity Lara iz Kumova o najtežem trenutku na snimanju serije: "Baš me shrvalo, suze su vrcale!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Kate Middleton i princ Willam +29 Kate Middleton Celebrity Zdravstveno stanje Kate Middleton zabrinulo javnost, oglasio se i britanski liječnik: "Moglo bi biti ozbiljno!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene