bome su se promijenili!

Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

Vedran Ćorluka, Luka Modrić Vedran Ćorluka, Luka Modrić Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 8 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 7 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 6 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 5 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 4 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 3 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 2 Luka Modrić i Vedran Ćorluka - 1 Luka Modrić Luka i Vanja Modrić - 3 +20 Luka Modrić Galerija

Luka Modrić i Vedran Ćorluka izgledali su potpuno drugačije 2009. godine, a osim poslovne karijere, pratio ih je i ljubavni uspjeh.

Prošlo je 15 godina otkako se hrvatska nogometna reprezentacija okupila u hotelu Sheraton uoči tadašnje utakmice između Andore i Hrvatske.

Jedan od najboljih nogometaša svijeta Luka Modrić tada je potpuno drugačije izgledao, a nije niti slutio kakav će uspjeh i priznanja živjeti danas. 

Fotografije možete pogledati u našoj galeriji. 

Pogledaji ovo Luka Modrić i Aco Pejović - 1 inMagazin Srpski pjevač kojeg Hrvatska obožava otkrio kakva su druženja s Lukom Modrićem: ''On je veliki brat, veliki prijatelj''

Tijekom svoje karijere, Luka je upoznao sadašnju suprugu Vanju koja je tada isto radila za Dinamo, u nekadašnjem klubu Luke Modrića. 

Luka i Vanja vjenčali su se 2010. godine pred matičarom u zagrebačkom restoranu Okrugljak, a ona je tada već bila trudna i nosila je njihovo prvo dijete, pa su organizirali intimo slavlje.

Izgledaju li i vama Vedran i Luka drugačije?

  • Da, baš su se promijenili
  • Ne, izgledaju skoro pa isto.
  • Ne znam

Ukupno glasova:

Sve su nadoknadili u lipnju 2011. godine, kada su izmijenili zavjete u crkvi Majke Božje Lurdske u Zagrebu, a zatim su u hotelu Westin organizirali veliko slavlje na kojem su mladence i njihove brojne uzvanike zabavljali Mladen Grdović, Halid Bešlić i klapa Intrade.

Pogledaji ovo Luka i Vanja Modrić Celebrity Pogledajte kako izgleda Modrićeva punica, bila je važna figura u Dinamu prije nego što je njezina Vanja upoznala Luku

Luka i Vanja skupa odlučuju i o njegovoj karijeri, a ona ga često bodri s tribina na njegovim utakmicama.

S druge strane, Vedran Ćorluka je isto tako ostvario veliki nogometni uspjeh, a ono što često zanima javnost je njegov bračni život s poznatom pjevačicom Frankom Batelić.

Franka i Vedran zajedno su od 2012. godine, a vrlo brzo shvatili su da su jedno za drugo i potvrdili ljubavnu vezu.

Pogledaji ovo Franka Batelić - 1 Celebrity Franka Batelić podijelila urnebesni video kćeri koja je u rano jutro pjevala naš veliki hit: ''Greta u 6 i 30!''

Vedran je tada imao 26 godina, a u našoj galeriji možete vidjeti kako se tijekom godina mijenjao. U mladim danima bio je vjeran duljoj kosi, a uvijek se i brijao, dok danas voli bradu koja nije preduga.

Tijekom svoje nogometne karijere igrao je za nekoliko slavnih nogometnih klubova, a od reprezentacije se oprostio nakon Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Pogledaji ovo Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Celebrity Franka otkrila gdje je Ćorluka dočekao 38. rođendan, a sjećate li se kako je naš nogometaš izgledao u mladim danima?

Iste godine s Frankom je stao pred oltar, 2020. godine rodio im se sin Viktor, a 2022. i kćerkica Greta.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Miholjek - 3 Marija Miholjek - 2 Marija Miholjek - 1 Marija Miholjek - 4 +16 Marija Miholjek - 3 Naslovnica Marija Miholjek očarala je sve ljepotom u svjetlucavom odijelu, ali osmijeh je njezin glavni adut!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton i princ William - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Kate Middleton i princ William - 2 +25 Kate Middleton i princ William - 1 Celebrity Video u kojem Kate Middleton javno obznanjuje da ima rak u samo 12 sati na Instagramu je pregledan više od 70 milijuna puta!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene