Ma preslatko!

Veseli Ćorluka pozirao sa svojom mezimicom, Franka je stvarno u pravu oko jedne stvari: "Posebna vrsta ljubavi!"

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka/Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka, Mateo Kovačić i Marcelo Brozović Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka - 2 +21 Vedran Ćorluka Galerija

Vedran Ćorluka objavio je na svom profilu na Instagramu fotografiju s kćeri Gretom koju je dobio s Frankom Batelić, a s kojom ima i sina Viktora.

Naš bivši Vatreni i pomoćni trener nogometne reprezentacije Vedran Ćorluka objavio je preslatku fotografiju sebe i kćeri Grete koju je dobio s Frankom Batelić, a koja je u samo nekoliko minuta dobila više tisuća lajkova.

"Posebna vrsta ljubavi", napisao je nasmiješeni Vedran uz fotografiju na kojoj pozira s Gretom u naručju i to nekoliko dana nakon što ga je njegova supruga Franka preporučila svima za čuvanje djece. Ona je objavila fotografiju kojoj Ćorluka pozira s njihovom kćeri u naručju, a drži i kćer našeg glumca i komičara Marija Petrekovića kojeg je Franka označila i tako otkrila da su se družili s njim i njegovom obitelji u Rovinju.

"Kad trebate babysittera, tu je", napisala je Franka uz Vedranovu fotografiju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

On je pak u priči na svom profilu objavio Franku iz šetnje s dječjim kolicama i pokazao kako uživaju.

Franka se ove godine odvažila na novi zaokret u karijeri i pokrenula je svoj beauty brend Frankly Good, a svoje poslovne i privatne obaveze koliko vidimo usklađuje s lakoćom, u čemu joj je Vedran od velike pomoći.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 2 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos i Marko Grubnić - 14 +26 Marko Grubnić i Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos objavila video u kojem je njezina kratka haljinica otkrila previše: ''Ovo će mi biti na repeat cijeli dan''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović +14 Aleksandra Prijović - 4 Clubzone Hoće li to pasti i četvrta zagrebačka Arena? Evo koliko je ulaznica za treći koncert omiljene srpske zvijezde prodano u trenu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene