Dobro to njemu ide!

Franka Batelić pokazala kako se Ćorluka snalazi u ulozi dadilje, prizor koji je snimila sve je rastopio: "Kad trebate babysittera..."

Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Vedran Ćorluka Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +19 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka uživaju u Rovinju, a pjevačica je na društvenim mrežama otkrila i da imaju lijepo društvo.

Franka Batelić i Vedran Ćorluka sunčani vikend provode na moru s obitelji i prijateljima, točnije u Rovinju, a pjevačica je u pričama na svom profilu na Instagramu objavile fotografije koje su sve rastopile.

Na jednoj Ćorluka pozira s njihovom kćeri u naručju, a drži i kćer našeg glumca i komičara Marija Petrekovića kojeg je Franka označila i tako otkrila da se druže s njim i njegovom obitelji.

"Kad trebate babysittera, tu je", napisala je Franka uz Vedranovu fotografiju.

On je pak u priči na svom profilu objavio Franku iz šetnje s dječjim kolicama i pokazao kako uživaju.

Par je poznat po tome što svaki slobodni trenutak provode zajedno, pa su tako nedavno posjetili i Ljubljanu, odakle se Franka također javila svojim pratiteljima.

"Ljubljana, najljepša si!", napisala je tada Franka uz fotografije, među kojima su one s malenim Viktorom posebno raznježile njezine pratitelje.

Franka se ove godine odvažila na novi zaokret u karijeri i pokrenula je svoj beauty brend Frankly Good, a svoje poslovne i privatne obaveze koliko vidimo usklađuje s lakoćom, u čemu joj je Vedran od velike pomoći.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Kristijan Ugrina - 1 Kristijan Ugrina - 2 Kristijan Ugrina - 3 Kristijan Ugrina - 1 +15 Kristijan Ugrina Nekad i sad Malo tko je prepoznao omiljenog domaćeg voditelja, pomalo zapušteni izgled zaštitni mu je znak i danas živi skroz povučeno

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll Celebrity Knoll raskošne atribute istaknula u mežastim hlačama, a i dalje uživa na plaži: ''Ma ti si žena raketa!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene