televisa presenta

"Tko je Lea?" Ovo pitanje izazvalo je scene dostojne meksičkih sapunica, a onda se javila ljepotica iz publike!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Patrikova djevojka Lea - 4 Ples sa zvijezdama: Emilija i Patrik - 2 Ples sa zvijezdama: Patrikova djevojka Lea - 5 Ples sa zvijezdama: Patrikova djevojka Lea - 1 Ples sa zvijezdama: Patrikova djevojka Lea - 2 Ples sa zvijezdama: Patrikova djevojka Lea - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 +19 Ples sa zvijezdama: Emilija i Patrik - 1 Galerija

U trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" mnogi isu se zapitali tko je Lea, čije se ime pojavilo na podiju dok su nastupali Emilija Kokić i Patrik Seretin.

Tema treće emisiji showa "Ples sa zvijezdama" bila je ljubav, pa su plesni parovi posvetili nastupe svojim voljenima.

Pogledaj i ovo Emilija Kokić i Petra Seitz edukacija trajala 6 godina Emilija Kokić javno je predstavila važnu osobu u svom životu, pa otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: ''Sad skupljam iskustva''

Pjevačica Emilija Kokić odala je počast svojem suprugu Miljenku Kokotu, kojemu je uputila ljubavne poruke na staklima koja su visjela iznad podija, no voditeljica Tamara Loos primijetila je i da je napisano jedno žensko ime.

"Super je to krasno izgledalo, iako moram primijetiti jednu stvar. Znači rumba je bila posvećena tvom suprugu, a tu je pisalo 'Te amo Lea'. Tko je Lea?" upitala ju je Tamara.

"Ne znam", zagonetno joj je odgovorila Emilija, dok se njezin mentor Patrik Seretin lagano smješkao.

"Imao sam ja neki dogovor s produkcijom", priznao je Patrik.

"Jesi to mojoj ženi napisao?" šaljivo mu je dobacio Frano Ridjan, čija se supruga zove Lea.

"Nije, moja cura se zove Lea! Šta ti, sve je o tebi?", odgovorio mu je Patrik i pokazao prema svojoj djevojci koja se smješkala iz publike.

"Televisa presenta! Konačno imamo pravu sapunicu", zaključila je Tamara.

Patrik je inače novo lice u showu "Plesa sa zvijezdama", koji ga je i inspirirao da postane plesač.

"Imao sam šest godina, gledao sam Ples sa zvijezdama. Hrvoje Kraševac je plesao s Lanom Jurčević, rekao sam tad mami - mama ja hoću plesat kao on. I evo sad sam tu gdje jesam", otkrio nam je mladi mentor prije početka showa.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranko Ključanin - 1 Jadranko Ključanin - 2 Jadranko Ključanin - 3 Jadranko Ključanin - 11 +11 Jadranko Ključanin Nekad i sad Sjećate se zadarskog modnog mačka? Snimljen je nakon dugo vremena, a i danas plijeni pažnju svojom osebujnom pojavom!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 +25 Lidija Bačić - 2 Celebrity Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene