Samo ljubav

Frano Ridjan supruzi udijelio filmski poljubac pred kamerama: Pogledajte trenutak koji je popraćen glasnim pljeskom i ovacijama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan sa suprugom - 2 Frano Ridjan sa suprugom - 4 Frano Ridjan sa suprugom - 5 Frano Ridjan sa suprugom - 1 Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 3. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 1 +19 Frano Ridjan i Gabriela Pilić u 3. epozodi showa Ples sa zvijezdama - 2 Galerija

Franu Ridjana u trećoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" došla je podržati supruga Lea, koju je strastveno poljubio pred kamerama nakon nastupa.

"Samo ljubav" bila je tema treće emisije showa "Ples sa zvijezdama", a voditelj Frano Ridjan nastup je posvetio svojoj supruzi Lei.

Pogledaj i ovo Emotivni Frano i Gabriela - 2 sve se skupilo! Pogledajte trenutak kad se vidljivo dirnuti Frano Ridjan rasplakao u finalu ''Plesa sa zvijezdama'', emocije više nije mogao skrivati!

"Tema o kojoj ja ne trebam previše razmišljati. Moja najveća ljubav je jedina žena koja je bila dovoljno luda da me prihvati ovakvog kakav jesam i dosta nam dobro ide", rekao je Frano prije nastupa.

"Nas dvoje upoznali smo se još dok smo bili studenti. Ja sam odmah zavario, noge su mi se bile odsjekle. Zaručio sam je na Zrinjevcu, hrpa ljudi je bila tamo", nastavio je pa je od sreće zasuzio pred kamerama.

"Mi kršni momci smo ovako nježni", našalio se.

Frano i njegova mentorica Gabriela Pilić u trećoj emisiji plesali su slowfox, a nakon njihova nastupa uslijedio je trenutak za pamćenje.

Naime, čim je otplesao, Frano je potrčao supruzi, koja je sjedila u publici, i pred kamerama joj udijelio strastveni poljubac, a sve je popraćeno gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Uslijedili su i pozitivni komentari žirija, a Frano i Gabriela dobili su visoka 34 boda, što im je, uz glasove publike, osiguralo ostanak u showu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene