pokazao drugu stranu

Pogledajte zašto je Frano Ridjan zaplakao pred kamerama: ''Mi ovako kršni momci smo zapravo nježni''

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Frano i Gabriela - 1 Ples sa zvijezdama: Frano i Gabriela - 2 Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 4 Gabriela Pilić i Frano Ridjan - 3 Gabriela Pilić i Frano Ridjan +15 Frano Ridjan Galerija

Frano Ridjan i Gabriela Pilić ovog su puta plesali slowfox, no pored plesne izvedbe, nešto je drugo privuklo pažnju.

Frano Ridjan i Gabriela Pilić u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' izveli su slowfox. 

Pogledaj i ovo Emotivni Frano i Gabriela - 2 sve se skupilo! Pogledajte trenutak kad se vidljivo dirnuti Frano Ridjan rasplakao u finalu ''Plesa sa zvijezdama'', emocije više nije mogao skrivati!

A prije nego što je pomeo plesni podij, Frano je progovorio o svojoj najvećoj ljubavi. 

''Tema o kojoj ja ne trebam previše razmišljati. Moja najveća ljubav je jedina žena koja je bila dovoljno luda da me prihvati ovakvog kakav jesam i dosta nam dobro ide'', rekao je Frano i dodao. 

''Nas dvoje smo se upoznali još dok smo bili studenti. Ja sam odmah zavario, noge su mi se bile odsjekle. Zaručio sam je na Zrinjevcu, hrpa ljudi je bila tamo'', pričao je Frano i zasuzio od sreće pred kamerama kad se prisjetio svoje supruge, a onda je svoje suze ovako objasnio. 

''Mi kršni momci smo ovako nježni'', našalio se.

Frano i Gabriela u trećoj emisiji plesali su slowfox. 

"Držanje je bilo jako dobro, gledala sam s kakvom lakoćom si nosio Gabrielu preko podija i uživala sam", komentirala je Franka.

"Tvoja kretnja je toliko fluidna po ovom prostoru i to je ono što će ti večeras sigurno pomoći za višu ocjenu", pohvalio ga je Ciboci.

"Tvoje lice i koliko ti uživaš u tom plesu je zaista divno gledati. Kad plesač uživa u plesu onda i gledatelji krenu uživati, bilo je savršeno, uživala sam", zadovoljna je bila i Larisa.

"Za sve vas koji ste mislili da je slowfox dosadan ples, nije. Meni je obo bio najdraži slowfox u zadnje dvije godine", kazao je Igor i dramatično bacio kemijsku.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene