Otvorila sezonu

Lidija Bačić u sićušnom bikiniju ponosno pokazala tijelo nakon zime: "Samo za hrabre!"

Lidija Bačić Lidija Bačić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 4 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 6 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić Lidija Bačić +19 In Magazin: Lidija Bačić - 1 Galerija

Lidija Bačić na svojem profilu na Instagramu pohvalila se da je otvorila sezonu kupanja, a u minijaturnom bikiniju pokazala je i fantastičnu figuru.

Pjevačica Lidija Bačić iskoristila je prve visoke zimske temperature za uživanje u tipičnim morskim radostima.

Pogledaj i ovo Lidija Bačić ''nas 20 je palo!'' Zvijezde školarci: Grdović pao razred, a Lidija za dvojku morala otpjevati ''Lijepa li si'' pred cijelim razredom!

Naime, atraktivna Splićanka na svojem profilu na Instagramu pohvalila se da je otvorila sezonu kupanja, a objavila je fotografiju na kojoj pozira u minijaturnom narančastom bikiniju.

"Samo za hrabre", napisala je u opisu fotke, kakvu su, ako je suditi po komentarima koje je dobila, njezini pratitelji jedva dočekali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli LIDIJA BACIC LILLE🇭🇷Singer🎤 (@lidijabacic_lile)

"Prekrasna", "Svaka čast, vrlo hrabro", "Dobra riba", "Najljepša", "Bombastična", "Fantastična", "Lijepo te vidjeti u kupaćem", nizali su se komplimenti ispod fotografije koja je prikupila i više od 12 tisuća lajkova.

A iako je dugo nisu vidjeli u badiću, Lile je i u hladnijim mjesecima redovito častila pratitelje svojim golišavim fotografijama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić, Tamara Loos Marko Grubnić, Larisa Lipovac Navojec Marko Grubnić Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama +25 Tamara Loos Celebrity Marko Grubnić pokazao što se događa iz kulisa showa "Ples sa zvijezdama", ovakve prizore nećete vidjeti na televiziji!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene