ta divna ljubav!

Suprug Emilije Kokić stao je pred kamere ''Plesa sa zvijezdama'' i otkrio čime ga je to naša pjevačica osvojila!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Ples sa zvijezdama: Emilija i Patrik - 1 Ples sa zvijezdama: Emilija i Patrik - 2 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 5 Emilija Kokić i Patrik Seretin Ples sa zvijezdama: Emilija Kokić +18 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Galerija

Emilija Kokić i Patrik Seretin u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su rumbu.

Prije nego što je s mentorom Patrikom Seretinom zaplesala rumbu, Emilija Kokić dala je mali i rijetki uvid u svoj privatni dio života. 

Pogledaj i ovo Emilija Kokić i Petra Seitz edukacija trajala 6 godina Emilija Kokić javno je predstavila važnu osobu u svom životu, pa otkrila zanimanje kojem se posvetila nakon glazbe: ''Sad skupljam iskustva''

S obzirom na to da je tema emisije bila ljubav, pred kamere Plesa sa zvijezdama stao je njezin suprug Miljenko Kokot o kojem pjevačica priča s onom najiskrenijom nježnosti. 

''Ako kažem ljubav, onda je to meni moj suprug. Miljenko je mene osvojio spikom. Po pitanju zajedničkog provođenja vremena tu smo slični, oboje obožavamo prirodu'', rekla je, a i on je otkrio čime je njega osvojila pjevačica. 

''Emilija me osvojila time što je bila neuhvatljiva'', priznao je Miljenko. 

Emilija Kokić i Patrik Seretin u trećoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' otplesali su rumbu.

"Moraš popraviti ramena, nemoj ih dizati i bit će puno bolje", savjetovao je Emiliji Igor Barberić.

"Fokus. Namjera. Akcija. Tehnika. Tehnika. Tehnika. Tehnika. Na tome trebaš poraditi", nadovezao se Marco Ciboci.

"Uvijek kažu da je najteže nastupati pred kraj, skuplja se trema i mislim da se to vidjelo. Rekla si da ne želiš ići još, ne želim ni ja da ideš, ali pokaži nam to!" poručila joj je Franka Batelić.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i surpug Faris Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 +24 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Celebrity Jedna od najljepših domaćih glumica dala rijetku izjavu o svom suprugu: ''S njim sam sto posto svoja''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zviejzdama Tamara Loos u trećoj emisiji Plesa sa zvijezdama Tamara Loos Tamara Loos - 9 +28 Tamara Loos - 8 Celebrity Novo izdanje voditeljice Plesa sa zvijezdama najglamuroznije je dosad, a teško je ne primijetiti jednu promjenu na njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene