Kad auto neće...

Suprugu kontroverznog repera paparazzi su uhvatili u nemiloj situaciji pa je zatrebala i pomoć profesionalaca, ovakve stvari događaju se baš svima!

Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 8 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 7 Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori i Kanye West - 9 Bianca Censori i Kanye West - 5 Bianca Censori i Kanye West - 6 +22 Bianca Censori i Kanye West - 4 Galerija

Bianca Censori viđena je dok je njen automobil odvozila vučna služba u zapadnom Hollywoodu, skupi primjerak trebao je pomoć profesionalaca.

Supruga kontroverznog repera Kanyea Westa Bianca Censori viđena je u zapadnom Hollywoodu, no ovog puta pozornost je privukla nečim drugim, a ne svojim izgledom.

Naime, Biancin skupocjeni Porsche 911 trebao je profesionalnu pomoć te ga je odvezla vučna služba, a paparazzi su Biancu uhvatili za volanom auta kojeg su gurali do kamiona.

Pogledaji ovo Bianca Censori - 6 Celebrity Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Što se dogodilo nije poznato, ali ova situacija nasmijala je javnost te dokazala da se ovakve stvari događaju baš svima.

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian, a prošle godine su u Italiji kažnjeni zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora.

Pogledaji ovo Bianca Censori Celebrity Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Biancu žali javnost diljem svijeta jer ju suprug, navodno, iskorištava kako bi ona izgledala poput njegove bivše, a često sve zgražaju i modnim kombinacijama u kojima se pojavljuju, a u kojima je Bianca često gotovo skroz gola.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Paparizou - 10 Helena Paparizou - 8 Helena Paparizou - 7 Helena Paparizou - 6 +20 Helena Paparizou - 5 Nekad i sad Nastup zgodne Grkinje upisan je u povijest Eurosonga, a malo tko zna da se zbog velike tragedije ovo sve umalo nije ni dogodilo!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 1 Severina - 3 Severina - 4 +26 Severina - 6 Celebrity Severina se skockala za nastup u najluđem klubu na moru, a s ovakvom frizurom još ju nismo vidjeli: ''Što se dogodi na...'''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene