Nešto pristojnije izdanje

Dosad ju je odijevao u oskudne kombinacije, a ovog puta kupio joj je kombinezon s interneta čija je cijena vrlo povoljna

Bianca Censori - 6 Bianca Censori - 6 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 7 Kanye West i Bianca Censori - 6 Kanye West i Bianca Censori - 5 Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 1 +18 Kanye West i Bianca Censori - 2 Galerija

Bianca Censori nakon golišavih izdanja sada se pojavljuje u onim zatvorenim, kombinezon koji je imala prekrio ju je od glave do pete, no nešto nije uspio sakriti.

Supruga jednog od najomraženijih repera na svijetu Kanyea Westa Bianca Censori iznenadila je javnost svojom posljednjom odjevnom kombinacijom.

Reper ju je dosad oblačio u golišava izdanja za koja se ponekad ni nije moglo reći da je uopće obučena, a ovog puta nosila je kombinezon od glave do pete.

Pogledaji ovo Kanye West i Bianca Censori Zanimljivosti Kontroverzni glazbenik čestitao rođendan supruzi zbog koje je na meti kritika: ''Sretan rođendan magistrici arhitekture koja ima kvocijent inteligencije 140!''

Odjevni komad od srebrne likre zakopčala je do vrata, a na stopalima je na tkaninu obula bijele štikle. No ipak, kombinezon nije sakrio ono što je već bezbroj puta pokazala – njene bradavice koje su se isticale ispod tankog materijala i bliceva paparazza.

Zanimljivo je da su strani mediji ovakav kombinezon pronašli na internetu, a cijena mu je 60 dolara.

Bianca i Kanye viđeni su dok su izlazili iz kina u Los Angelesu, a društvo su im pravila djeca koju ima s bivšom suprugom.

Pogledaji ovo Bianca Censori Nekad i sad Pogledajte kako je ova žena izgledala prije udaje za kontroverznog glazbenika: "Očito nije prebolio bivšu!''

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian, a prošle godine su u Italiji kažnjeni zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora.

Svoju novu muzu reper odijeva već mjesecima, a njena izdanja šokiraju javnost svaki put iznova. Posljednji put Kanye joj je pred paparazzima čak i skinuo dio tajica kako bi otkrio njenu stražnjicu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju A ntonia Dora Pleško Antonia Dora Pleško, TLZP Antonia Dora Pleško, TLZP Antonia Dora Pleško, TLZP +26 Jelena Rozga Celebrity Antonia Dora podijelila je komentar naše pjevačice u koju se transformirala, idol joj je još od djetinjstva

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Šuput napravila pravi raspašoj na nesvakidašnjoj proslavi rođendana svoje prijateljice, posebno je bio zanimljiv outfit supruga Nenada!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene