skandalozna izdanja

Zna se tko stoji iza zabrinjavajuće golišave odjeće supruge Kanyea Westa: ''Sve što on poželi, oni naprave''

Bianca Censori Bianca Censori Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori - 7 Kanye West i Bianca Censori - 5 Kanye West i Bianca Censori - 4 Kanye West i Bianca Censori - 2 Kanye West i Bianca Censori - 1 Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +21 Kanye West i Bianca Censori Galerija

Svi se pitaju gdje Kanye West i njegova 17 godina mlađa supruga Bianca Censori nabavljaju njezinu odjeću koja izaziva čuđenje.

Bianca Censori, supruga Kanyea Westa, sinonim je za odjevne kombinacije koje se nalaze na naslovnicama cenzuriranog sadržaja - od jedva vidljivih bodija i prozirnih tajica do najkraćih hlačica.

Pitanje je gdje australska arhitektica nabavlja svoju kontroverznu odjeću? 

Za svoje posljednje pojavljivanje 29-godišnja Bianca nosila je neonsko zelene prozirne tajice i mali bež top.

Pogledaji ovo Bianca Censori Celebrity I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Čini se da joj je tada njezin 46-godišnji suprug spustio tajice kako bi otkrio stražnjicu, i to usred zabrinutosti njezine obitelji zbog, kako kažu, načina na koji reper kontrolira Biancu. 

Mislite li da Bianca pretjeruje s odjevnim kombinacijama?

  • Da, ovo je stvarno sramotno.
  • Ne, neka nosi što želi.

Ukupno glasova:

Večer prije, Bianca se još jednom odvažno predstavila i zamalo riskirala pucanje odjeće u prozirnom crnom kombinezonu s ultratankim i nevidljivim naramenicama.

Ta se vrsta kompleta može naći u svakodnevnom High Street dućanu, a garderobu koju Bianca nosi navodno je kreirao tajni tim dizajnera koji izrađuje sve što Kanye želi.

Reper ima cijeli atelje u Italiji koji radi na skandaloznim izdanjima svoje supruge, tvrde modni dizajneri koji su radili s njim. 

Pogledaji ovo Kanye West i Bianca Censori Celebrity Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

"Sve što on poželi, oni to mogu napraviti", rekla je Mowalola Ogunlesi za Page Six, dizajnerica koju je reper angažirao 2020. da vodi njegovu suradnju s Yeezy Gapom, 

"Samo kupe tajice i stiliziraju ih i režu. Oni to dizajniraju i imaju interni tim koji stvara sve u jednom danu", dodao je drugi anonimni dizajner koji je prije radio s Kanyeom.

Pogledaji ovo Bianca Censori Celebrity Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Biancina kombinacija sa zelenim tajicama nije prvi manekenkin outfit zbog kojeg se javnost zabrinula za njezino stanje. 

Pogledaji ovo Bianca Censori i Kanye West - 5 Celebrity Kad su svi mislili da ne može tužnije i sramotnije, ona je obukla ovo, a fotografi su sve zabilježili!

Podsjetimo, Kanye i Bianca tajno su se vjenčali u prosincu 2022. godine, samo mjesec dana nakon što je on finalizirao razvod od Kim Kardashian, a prošle godine su u Italiji kažnjeni zbog njezinih razgolićenih izdanja tijekom odmora.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar - 2 Natali Dizdar - 1 Natali Dizdar +25 Natali Dizdar - 7 Celebrity Ponosna Natali Dizdar kući je otišla s nagradom, ali svi pričaju o haljini u kojoj se pojavila na dodjeli Porina

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Anmer Hall - 7 Anmer Hall - 6 Anmer Hall - 5 Anmer Hall - 4 +35 Anmer Hall - 3 Celebrity Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene