teško razdoblje za njihovu obitelj

Pogledajte kako izgleda imanje na kojem su Kate i William pronašli utočište s djecom dok se princeza liječi od raka

Kate Middleton, princ William Kate Middleton, princ William Profimedia 1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Anmer Hall - 7 Anmer Hall - 6 Anmer Hall - 5 Anmer Hall - 4 Anmer Hall - 3 Anmer Hall - 2 Anmer Hall - 1 Anmer Hall - 7 Anmer Hall - 6 Anmer Hall - 5 +29 Anmer Hall - 4 Galerija

Kate Middleton i princ William sa svoje troje djece maknuli su se od javnosti kroz teško razdoblje te će svoje dane provesti u kući Anmer Hall.

Princeza Kate i njezina obitelj pronašli su utočište u svojoj kući Anmer Hall gdje će se ona, princ William i njihova djeca izolirati od svijeta i krenuti dalje dok ona prolazi kroz liječenje od raka.

Ljudi bliski princu od Walesa rekli su da je kraljevski par sada u poziciji suočavanja sa situacijom u kojoj je zdravlje majke Georgea, Charlotte i Louisa sada na prvom mjestu. 

Pogledaji ovo Kate Middleton i kralj Charles - 3 Celebrity Priča o kralju Charlesu koji je zbog Kate Middleton napravio potez netipičan za njega, ugrijala je srca diljem svijeta!

Na Williama je sasvim sigurno utjecala smrt majke Diane kada je imao samo 15 godina pa će princ u skladu s tim iskustvom zaštititi svoju obitelj što je više moguće, rekao je prinčev prijatelj za Sunday Times. 

Kraljevski par se povukao s javnih dužnosti nakon što je Kate Middleton objavila kako je podvrgnuta preventivnoj kemoterapiji u emotivnoj video poruci. 

Pogledaji ovo Kate Middleton Celebrity Video u kojem Kate Middleton javno obznanjuje da ima rak u samo 12 sati na Instagramu je pregledan više od 70 milijuna puta!

Princ i princeza od Walesa i njihovo troje djece neće biti sljedeći tjedan na tradicionalnoj kraljevskoj uskršnjoj nedjeljnoj službi, kojoj se kralj Charles nada prisustvovati, i umjesto toga svoju energiju usmjeravaju na pružanje podrške jedno drugome.

Kate je u dirljivom videozapisu posvetila i posebnu zahvalu svom suprugu princu Williamu.

Opisala kako je njezina dijagnoza utjecala na njezinu obitelj i odala počast svom suprugu.

  Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Celebrity Postoji li šansa za pomirenje? Evo što su Harry i Meghan napravili nakon što je Kate objavila da boluje od raka

''William i ja učinili smo sve što možemo da procesuiramo cijelu situaciju i riješimo što je moguće više unutar naše obitelji. Trebalo nam je vremena da sve objasnimo Georgeu, Charlotte i Louisu na način koji je njima prikladan i da ih uvjerimo da ću biti dobro. Kao što sam im rekla, dobro sam i svakim danom postajem sve jača fokusirajući se na stvari koje će mi pomoći da ozdravim, umom, tijelom i duhom.''

Pogledaji ovo Kate Middleton - 2 Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

''Imati Williama uz mene također je veliki izvor utjehe i sigurnosti. Kao i ljubav, podrška i dobrota koju su pokazali mnogi od vas. Oboma nam to puno znači'', rekla je princeza.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović s kćeri - 4 Anja Šovagović s kćeri - 3 Anja Šovagović s kćeri - 2 Anja Šovagović s kćeri - 1 +25 Anja Šovagović Despot - 6 Celebrity Naša glumačka diva oduševila je mladenačkim izgledom i outfitom, ali pažnju je ipak ukrala njena predivna kći!

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Celine Dion Celine Dion sa sinovima Celine Dion sa sinovima Celine Dion - 7 +24 Celine Dion - 6 Celebrity Teško bolesna diva Celine Dion iznenadila pojavljivanjem na hokejaškoj utakmici, unatoč teškoj bitci zadržala je vedar duh

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene